Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΠΛΟΥΖΑΣ... ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης συνεχίζουν να χρεώνουν κάθε επεισόδιο σε Χρυσαυγίτες. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στο ίντερνετ...


Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης συνεχίζουν να χρεώνουν κάθε επεισόδιο σε Χρυσαυγίτες.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα βίντεο στο ίντερνετ, στο οποίο είναι τραβηγμένη από κινητό μια υποτιθέμενη επίθεση σε έναν άνθρωπο σε σταθμό του ηλεκτρικού. Το "αβίαστο" συμπέρασμα που βγαίνει από τους... Κλουζώ της δημοσιογραφίας είναι πως Χρυσαυγίτες μαχαιρώνουν ένα λαθρομετανάστη. Έτσι απλά και... τεκμηριωμένα.

Αρχικά, το βίντεο μπορεί είναι φάρσα, καθώς έχει εμφανή σημάδια κακής σκηνοθεσίας. Ακόμα όμως κι αν δεχτούμε πως υπάρχει πραγματική συμπλοκή, πώς γνωρίζουμε ότι αυτή γίνεται εναντίον λαθρομετανάστη και πως οι λόγοι δεν είναι οπαδικοί π.χ. για ένα κασκόλ από φανατικούς χούλιγκαν.

Τέλος, αν κι είναι κουραστικό να επαναλαμβάνουμε τα ίδια, τονίζουμε για ακόμη μια φορά πως η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τους κατά σύστημα συκοφάντες της και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή της σε περιστατικά βίας. Να σταματήσει επιτέλους ο πόλεμος της λάσπης εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Όποιος έχει να κάνει οποιαδήποτε καταγγελία για παράνομες πράξεις να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές με στοιχεία, αλλιώς θα είναι υπόλογος για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.



Και επιτέλους πότε η ράτσα ενός σκύλου (βλέπε πίτμπουλ) ή το χρώμα μιας μπλούζας έγινε τεκμήριο και σήμα κατατεθέν της Χρυσής Αυγής; Τα εν λόγω "καλόπαιδα" του black block τι χρώμα μπλούζες φοράνε άραγε; xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.