Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ...

O κακός χαμός γίνεται με τα έδρανα της Βουλής καθώς μετά το ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και η ΔΗΜΑΡ εξέφρασε την επιθυμία να καταλαβεί αυτή τα ακραία αρ...

O κακός χαμός γίνεται με τα έδρανα της Βουλής καθώς μετά το ΣΥΡΙΖΑ σήμερα και η ΔΗΜΑΡ εξέφρασε την επιθυμία να καταλαβεί αυτή τα ακραία αριστερά μπροστινά έδρανα στα οποία κάθεται παραδοσιακά το ΚΚΕ.
Σήμερα το πρωί , ο Βασίλης Οικονόμου ως εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ επισκέφθηκε το γραφείο του Προέδρου της Βουλής Βύρωνα Πολύδωρα λέγοντάς του ότι με βάση την κοινοβουλευτική δύναμη η ΔΗΜΑΡ πρέπει να πάρει τα συγκεκριμένα έδρανα αφού έχει περισσότερους βουλευτές από το ΚΚΕ. Ο κ.Πολύδωρας απάντησε ωστόσο ότι σύμφωνα με τον κανονισμό ο Πρόεδρος της Βουλής αποφασίζει όχι μόνο με βάση την Κοινοβουλευτική Δύναμη αλλά με βάση και την παράδοση και ότι καλό θα ήταν να μην "πειραχθεί" το ΚΚΕ εφόσον επιθυμεί να κρατήσει τα έδρανά του. Τους άφησε μάλιστα να βρουν λύση μόνη τους μέχρι αύριο το πρωί. Το θέμα είναι ότι αν μέχρι αύριο το πρωί δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή την απόφαση για το που θα καθίσουν τα κόμματα θα λάβει ο έμπειρος και ακριβοδίκαιος Γιάννης Τραγάκης ο οποίος θα προεδρεύσει στην αυριανή ορκωμοσία ως προσωρινός Πρόεδρος.

parapolitika.gr

2 σχόλια

  1. Οι τυποι δεν παίζονται! τωρα σημασία εχει η χώρα και οχι η καρέκλα ρεεεεε..Ανοίξτε τα μάτια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικα ειναι για πολλες κλωτσιες τα ατομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.