Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΡΟΥ...!!! ΕΣΤΕΙΛΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΛΑΒΑΝΕ... ΛΕΕΙ... ΔΕΝ ΕΒΑΛΑ ΜΕΣΟ...!!! ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΒΡΕ...

ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝΕ ...

ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΑΝΕ ΜΕ ΤΥΧΑΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΟΤΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝΕ ΑΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ... ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ. ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...


ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΜΥΝΑΣ...

Έχω αποφασίσει να μην απαντώ σε τέτοιου είδους ανυπόστατα δημοσιεύματα, που τροφοδοτούν με ψεύδη τον Ελληνικό λαό» δηλώνει η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία».

«Δυστυχώς και η πολιτική το σύμπαν ολόκληρο είναι πλέον κίτρινα…τους υπουργούς δεν τους βάλαμε εμείς στις θέσεις τους, ούτε θα εργαζόμαστε σε έναν χώρο μόνο αν οι υπουργοί είναι της αρεσκείας μας. Το συγκεκριμένο Ινστιτούτο, δεν είναι του Άκη Τζοχατζόπουλου ή του Γιάννου Παπαντωνίου αλλά άνηκε στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Γυρνώντας από τις σπουδές μου στο εξωτερικό έστειλα ένα βιογραφικό το 2001 και προσλήφθηκα αμέσως χωρίς να έχω κάποιον να βοηθήσει ως είθισται… κάθισα σε αυτό δύο χρόνια και το το 2003 παραιτήθηκα.

Αυτά τα δύο χρόνια που δούλεψα ως αναλύτρια, δεν είχα δει ποτέ τους υπουργούς…αλλά γνώρισα πολύ σημαντικές προσωπικότητες και επιστήμονες που πέρασαν από εκεί συνεργαστήκαμε και έμαθα αρκετά πράγματα.

Φτάνει με αυτά τα δημοσιεύματα πάει πολύ…πια!!!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ...!!!! ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΗΤΑΝ Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ...!!!

3 σχόλια

  1. Η Δούρου στο ΥΕΘΑ ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!! Με την αξία της δε το συζητώ. Κάτι τέτοιες Δούρες πληρώναμε τόσα χρόνια και μιλάμε για υψηλές αμυντικές δαπάνες. Εύχομαι να περάσει ανεπιστρεπτί αυτή η εποχή και ο τωρινός υπουργός να καταργήσει τέτοιες δαπάνες και να ενισχυθεί πραγματικά η άμυνα και μόνο η άμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TXA TO DOYLEPSE TO KOYTH KANONIKA H BROMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.