Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΙΣΛΑΜΙΚΟΣ ΟΧΛΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΜΕ ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΔΥΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ...!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ... ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΕΤΚΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΖΩΑ... ΟΥΤΕ ...


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ... ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΕΤΚΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΖΩΑ... ΟΥΤΕ ΤΑ ΖΩΑ... ΟΙ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΡΓΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΧΛΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΞΥΛΑ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΑ...


-----------------------------------

5 σχόλια

  1. Μην ακούσω κανένα ψευτοπολιτισμένο σκατοκουλτουριάρη εθνοπροδότη να πει πάλι για νομιμοποίηση αυτόν των ζώων, θα του φάω το λαρύγγι εγώ, όσο έχω τα χέρια μου ακόμα λυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελειο βιντεο στοχε !!!!!! ΜΠΡΑΒΟ !!!

    Ευχομαι οταν αυτα γινουν και δω ,στη θεση των δυο θυματων να ειναι οι αριστεροι εγκεφαλοι που κουβαλησαν τους αποκτηνομενους καφρους στη χωρα μας .

    Μια μεθοδος ενσωματωσης στην κοινωνια τους που θα επρεπε να την εφαρμοσουν στις φιλες τους δουρου και λιανα που τοσο πολυ τους γουσταρουν (το χαστουκι του Ηλια θα μοιαζει σαν ανθοδεσμη με γαρυφαλλα)

    Μπραβο γιατι υπαρχουν ΑΠΕΙΡΕΣ τετοιες περιπτωσεις και πρεπει τα ΜΜΕ να τις δειχνουν ΟΛΕΣ !!!

    Μπραβο γιατι οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ εχουν τη δυνατοτητα να δουν με τα ματια τους τις μεθοδους "συναδελφωσης των λαων" που εφαρμοζουν οι πολυαγαπημενοι τους λαθρο .

    Μπραβο γιατι οι αριστεροι θα καταλαβουν το λογο που εδιωξε τους καφρους ο Κολοκοτρωνης και γιατι οι λιγοι(7%) σκεπτομενοι Ελληνες ειναι εναντιον ολων αυτων .

    Ειναι κατι σαν τα τροχαια . Οταν το ακους νομιζεις οτι ΠΑΝΤΑ θα συμβει στους αλλους ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ μπροστα σε διαμελισμενα πτωματα . ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ταυτιζεσαι με τα θυματα , οι φρικτες εικονες στροβιλιζουν στη σκεψη σου ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και επανερχεται η σωφρωσυνη στις πραξεις σου .

    Τετοια ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΩΦΡΩΣΥΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ !
    ΔΕΙΧΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ !!
    Οι αφελεις αριστεροι πιτσιρικαδες ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΟΥΝ

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΧΕ !!!!!!!

    ευχαριστω για το χρονο σας
    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ"ΚΑΙΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ"ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ#?*!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετα απο αυτο και μερικα ακομα, δεν επρεπε να υπαρχει μεχρι αυριο ουτε ενας στην Ελλαδα μας. Κι ομως. Μας βαλαν τους λυκους μεσα στο σπιτι μας. Να χαιρομαστε τα βοδια τους ελληνες που μας φεραν σ αυτη τη κουρελωδη κατασταση. Ο Θεος να βαλει το χερι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.