Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΗΨ ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"...!!! Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΒΕΙ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ...!!!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Στόχου», στον Ελληνο-Εβραϊκό Γάμο του Ερρίκου Αρώνες με την κόρη του Γιάννη Παπαθανασίου θα παραστεί και ...


Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Στόχου», στον Ελληνο-Εβραϊκό Γάμο του Ερρίκου Αρώνες με την κόρη του Γιάννη Παπαθανασίου θα παραστεί και ο γιός του Βασιλέως Κωνσταντίνου, Πρίγκηπας Παύλος, που είναι παιδικός φίλος των νεονύμφων. Να δούμε τον Παύλο με εβραϊκό σκουφάκι (κιπά) στον Γάμο, να γελάσει ο κάθε πικραμένος… Ενημερώνω τον δεδηλωμένο Βασιλόφρονα, Αρχηγό της «Χρυσής Αυγής», Νίκο Μιχαλολιάκο, ότι ο Πρίγκηψ Παύλος έγραψε ένα βαρυσήμαντο άρθρο για την κατάσταση στην Ελλάδα, που δημοσιεύθηκε αγγλιστί στο βρετανικό online περιοδικό «The Periscope Post». Εκεί, ο πρωτότοκος γιός του Βασιλέως Κωνσταντίνου, «θάβει» αγρίως την Χρυσή Αυγή, ενώ δεν λέει το παραμικρό για την άνοδο του Σύριζα και της Αριστεράς!..

Μεταφέρω επί λέξει το σχετικό απόσπασμα από το άρθρο του Πρίγκηπος Παύλου: «Οι εξτρεμιστές ψηφοφόροι εύχομαι να μειωθούν στις επόμενες Εκλογές και η Ακραία Δεξιά και Αριστερά να μη λάβουν τις ψήφους που έλαβαν πρίν από λίγες ημέρες. Παράγοντες που βοήθησαν την άνοδο της Χρυσής Αυγής είναι η ανεξέλεγκτη αύξηση των παράνομων μεταναστών, που έχουν δημιουργήσει ζώνες – γκέτο μέσα στο κέντρο της πόλεως. Αυτό, ΔΥΣΤΥΧΩΣ (sic!!), κάνει τους ανθρώπους να είναι κατά των μεταναστών, ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ να δείξει το ανοίκειο πρόσωπό του στην Ελλάδα»!!

Νίκο Μιχαλολιάκο, τα βλέπεις; Ο αυριανός διάδοχος του Ελληνικού Θρόνου ανησυχεί για την άνοδο της Χρυσής Αυγής και του Ρατσισμού στην Ελλάδα, αλλά ΟΧΙ και για το αν θα γίνει μεθαύριο Πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας!...

Kοινός νούς - Εφημερίδα "Στόχος"


-------------------------------

5 σχόλια

  1. Αυτος που θα ανεβει στο θρονο θα λεγεται Ιωαννης δεν θα λεγεται Παυλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να περιμένεις από τον γιο αυτού που προσπάθησε να ρίξει ανεπιτυχώς το Εθνικό Καθεστώς της 21ης Απριλίου;;;;;; Τσιράκια των Άγγλων και των Αμερικάνων...
    Είμαι βασιλόφρων, όχι όμως κωνσταντινόφρων......
    Ζήτω η Αιώνια Ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΣ.ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΡΟΝΟ!!!.ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ,ΗΓΕΤΗ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΤΙΝΤΙΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρίγκηψ τίνος ρε δουλοπάροικοι; Άντε ούστ ρε. Ζήτω οι γκιλοτίνες. Φτάνει ρήμαξαν την Ελλάδα. Άντε να πουλήσουν τίποτε αντικείμενα για να ζήσουν και να μας αφήσουν ήσυχους. Τους δανούς και άλλους τους ..μάμε και δεν γουστάρουμε σκατόπαιδα εγκληματιών να μας λένε τι θα κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.