Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΕΞΙΚΕΡΑΥΝΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ... ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΠΕΣΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΠΚΕ...!

Ευτυχώς που τελείωσε το κύμα κακοκαιρίας με τις έντονες καταιγίδες, διαφορετικά οι μαθητές του Γυμνασίου στο Μεσοπόταμο Πρεβέζης που αυτές...

Ευτυχώς που τελείωσε το κύμα κακοκαιρίας με τις έντονες καταιγίδες, διαφορετικά οι μαθητές του Γυμνασίου στο Μεσοπόταμο Πρεβέζης που αυτές τις μέρες γράφουν διαγωνισμούς θα κινδύνευαν από τους κεραυνούς, μια και μια σπείρα «κυνηγών» χαλκού φρόντισε να αφήσει απροστάτευτο το σχολείο τους!

Οι δυο από τους δράστες, ένας 22χρονος και ένας 18χρονος, έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών του τμήματος Καναλακίου και της Ο.Π.Κ.Ε. την ώρα που μετέφεραν 60 μέτρα καλωδίων χαλκού με το αυτοκίνητό τους, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν.

Πολύ σύντομα αποκαλύφθηκε ότι λίγο νωρίτερα είχαν σκαρφαλώσει στη στέγη του κτιρίου όπου στεγάζεται το Γυμνάσιο Μεσοποτάμου και είχαν ξηλώσει τα καλώδια από το σύστημα αλεξικέραυνης προστασίας! Μαζί τους ήταν ένα ακόμη άτομο το οποίο πρόλαβε να εξαφανιστεί και αναζητείται. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές καλωδίων χαλκού.

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.