Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

29 ΙΟΥΝΙΟΥ 1942... Ο ΡΟΜΕΛ ΠΡΟΕΛΑΥΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛ ΑΛΑΜΕΊΝ... ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

1942 - Οι δυνάμεις του Άξονα υπό τον Ρόμελ, στην Β. Αφρική προελάυνουν ως το Ελ Αλαμέιν, 72 χιλιόμετρα από την Αλεξάνδρεια. Δυό μέρες μετά...

1942 - Οι δυνάμεις του Άξονα υπό τον Ρόμελ, στην Β. Αφρική προελάυνουν ως το Ελ Αλαμέιν, 72 χιλιόμετρα από την Αλεξάνδρεια. Δυό μέρες μετά θα διεξαχθεί η πρώτη μάχη του Ελ Αλαμέιν (1 Ιουλίου – 27 Ιουλίου 1942). Η προέλαση των δυνάμεων του Άξονα προς την Αλεξάνδρεια ανασχέθηκε από τις συμμαχικές δυνάμεις, όταν τα Γερμανικά Πάνζερ προσπάθησαν να περικυκλώσουν τις συμμαχικές θέσεις.


9 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ? ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ? ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΔΟΥΛΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ? ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΠΑ.ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ἀνώνυμε τῆς 29ης Ἰουνίου 2012 (08:18): Οἱ Ἕλληνες πολέμησαν ἡρωϊκῶς μὲ τὴν βοήθεια τοῦ Ἁγίου Μηνᾶ (τον εἶδαν στρατιῶτες μας - αὐτὸ σημαίνει Ἐλ Ἀλαμέιν, διότι ὑπῆρχε μοναστήρι πρὸς τιμήν του ἐκεῖ) ὅχι γιὰ τοὺς ἀγγλο-ἀμερικανούς, ἀλλ' ἐναντίον τῶν βαρβάρων Γερμανῶν, οἱ ὁποῖοι ἐπιβουλεύτηκαν καὶ κατόπιν κατέλυσαν τὴν ἐθνική μας ἀνεξαρτησία, τὴν πολυτιμώτερη καὶ θεμελιωδέστερη μορφὴ Ἐλευθερίας μας. Διάβασε τὴν ἐπιστολὴ τοῦ Γεωργίου Βλάχου πρὸς τὸν παράφρονα Χίτλερ πρὶν προχωρήσῃ στὴν ἀνήθικη ἐπίθεσί του ἐναντίον τῆς Ἑλλάδος καὶ θὰ καταλάβῃς τί ἐννοῶ. Αὐτὴ εἶναι ἡ ἀλήθεια._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai ti ei8eles Bre karagkiozh fasista Syrizaie ,na paradwnomastan ston mousolini?
    afou o mousolini kai o xitler mas kyriksan ton polemo prwtoi.
    GIA TIN PATRIDA POLEMISAME OXI GIA TOUS KERATOEGGLEZOUS,
    ANTI8ETA TO KKE-EAM_ELLAS KTL POLEMISAN GIA TIN MOSXA.
    AEI STON GERO DIAOLO LOIPON.
    G amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να πείς στον τουρκόσπορο επάνω ότι πρώτα να μάθει ιστορία και μετά να λεει τις βρωμιές του. Τον κακο του τον καιρό και τον ανάποδο. Για την ελευθερία της Ελλάδος οι Ελληνες της Αλεξανδρείας αλλά και όλης της Αφρικής πήγαν ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και πολλοί δεν ξαναγύρισαν. Και δούλος των Αμερικάνων και Εγγλέζων είναι οι πουλημένοι. Παιδιά 15 και 16 χρονών έλεγαν ψεύτικη ηλικία για να υπηρετήσουν στον Ελληνικό στρατό και στα μνημόσινα τα πρωινά πριν το μάθημα αναφερόντουσαν τα ονόματα των πεσόντων μαθητών και ήταν τάξεις και τάξεις ολόκληρες. Που θα μιλήσει ο λελές για πόλεμο. Θα τον ζήσης και τότε πές μου!! Αν είναι 10 εκατ εντός Ελλάδος υπάρχουν διπλάσιοι και βάλε εκτός και αυτοί ούτε πουλήθηκαν ούτε πουλιούνται ούτε έκαναν σκέψη για κανένα μνημόνιο, ούτε έκλεψαν και μάλιστα την πατρίδα. Γιά αιώνες δίνουμε, δίνουμε, μουσεία, πολεμοφόδια, πανεπιστήμια, πλοία, σχολεία όλα για την Ελλάδα ακόμη και τα παιδιά μας. Και τα 10 εκατ μαζί να προσκυνήσουν έχουμε άλλους τόσους που δεν προσκήνησαν δεν προσκηνούν και ούτε θα προσκυνήσουν νεκροί ή ζωντανοί. Αϊντε γιατί δούλος είναι μόνο όποιος πιστεύει ότι είναι.! Να κάνει γαργάρες πριν μιλήσει γιατί μην αναφερθώ που πηγαιναν ό,τι στέλναμε με υποβρήχια στην Ελλάδα ακόμη και χρυσές λίρες και τις έκλεβαν οι κουμουνιστοσυμμορίτες για πάρτη τους!! Ακόμη πριν λίγα χρόνια τα μεγαλύτερα έσοδα της πατρίδος ήταν από το συνάλλαγμα των ξενητεμένων! Να πάει να τα πεί αυτά στους μογγολολάγνους φίλους του. Δεν μιλάμε αλλά περιμένουμε αρκετούς αιώνες και πιστέψτε το αντι να σβήνει μεγαλώνει η φωτιά της Αγιά Σοφιάς... Συγχύστηκα!! Δεν φτάνει η κακομοιριά στην οποία έφεραν μερικοί την χώρα αλλά δεν έχουν τσίπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε καλλιτέχνη στον πόλεμο δεν μας έβαλαν οι Αμερικάνο-Αγγλοι αλλά οι Σιάντος - Ιωαννιδης αρχηγοί τότε του ΚΚΕ με εντολές του πατερουλι Σταλιν ήμαρτον 65 χρόνια μετά και ιστορία ακόμα να μάθετε εσείς οι αριστεροφατσες και οχι τίποτα άλλο έχει σταματήσει και η κουκουρουκου να δίνει αυτοκόλλητα να βάλουμε ιστορία εικονογραφημένη αυτοκόλλητη μπας και μάθετε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και σήμερα, ζούμε τα... "αποτελέσματα" των νικηφόρων αγώνων του έθνους κατά τον ΒΠΠ. Και για ευχαριστώ, να μνημόνια, να χρεοκοπίες, να διχοτομίσεις, να λαθρομετανάστες να δολοφονίες να να να να !!!!! πάρτε να 'χετε. Απ' όλα έχει ο μπαξές!!!!!!!! Ετοιμαστείτε τώρα και για τον ΓΠΠ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Έλληνες ΔΕΝ πολέμησαν στο πλευρό των Άγγλων. Πολέμησαν για την ελευθερία τους από τους Ιταλογερμανούς ηλιθίους, που πιστέψανε ότι θα κάνουνε μια μπουκιά την Ελλάδα.
    Εάν είχαμε δεχτεί την εισβολή από τους Εγγλέζους, θα πολεμούσαμε εναντίων τους.
    Εμφύλιος λέγεται ο πόλεμος μεταξύ δύο φιλίων παρατάξεων. Ο πόλεμος εναντίων ανθρώπων που ζητάνε να παραδώσουν Ελληνικά εδάφη, σε ξένες και εχθρικές χώρες ΔΕΝ είναι εμφύλιος, αλλά αμυντικός εναντίων ΠΡΟΔΟΤΩΝ....
    Αυτά τα ολίγα και σύντομα.
    Είχαμε τους Ευρωληγούρηδες. Δεν ήξερα ότι υπήρχαν και Γερμανοληγούρηδες. Είναι ένα είδος που ευδοκοιμεί τελευταίως...

    Ιδομενεύς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΛΑΣ - ΕΛΛΗΝΩΝ - ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.