Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ...

ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ... Αντιγράφουμε χωρίς άλλα σχόλια πέραν του τίτλου από το γεμάτο ανακρί...

ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ...

Αντιγράφουμε χωρίς άλλα σχόλια πέραν του τίτλου από το γεμάτο ανακρίβειες κείμενο από το  zougla.gr και τα συμπεράσματα δικά σας...



Στον Εισαγγελέα Βέροιας οδηγούνται, σήμερα, επτά μέλη και ένας υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, που συνελήφθησαν, το βράδυ του Σαββάτου, κατηγορούμενοι για ξυλοδαρμό έξι ατόμων σε καφενείο.

Νωρίτερα, τα μέλη της Χρυσής Αυγής ήρθαν σε αντιπαράθεση με πολίτες που μοίραζαν προεκλογικά φυλλάδια. Λίγο αργότερα, επιτέθηκαν στους θαμώνες του καταστήματος, τραυμάτισαν έναν από αυτούς, και προξένησαν σημαντικές ζημίες στο κατάστημα.


Ας δούμε όμως πως διατυπώνεται το ίδιο θέμα αλλού... στο enikos.gr


Με την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, επικοινώνησε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, μετά τη σύλληψη μελών τoυ κόμματος, χθες, στη Βέροια μεταξύ των οποίων και ο υποψήφιος βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης, προκειμένου να εκφράσει την έντονη αντίδρασή του.

Μάλιστα, προειδοποίησε ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για παράβαση καθήκοντος, αφού δεν έγιναν αντίστοιχες συλλήψεις το μεσημέρι, όταν τα μέλη του κόμματός του δέχτηκαν επίθεση από τους αναρχικούς.

Υπενθυμίζουμε ότι χθες το μεσημέρι ομάδα αναρχικών συνεπλάκη με μέλη της Χρυσής Αυγής, η οποία διένειμε έντυπο προεκλογικό υλικό. Ωστόσο, στη θέα των αστυνομικών οι δύο ομάδες τράπηκαν σε φυγή.



2 σχόλια

  1. και συμπληρώνω 30 σκουπιδια εναντιον 8 συναγωνιστών 2 συναγωνιστριες η 1 ανηλικη ,6 συναγωνιστες οι 2 ανηλικοι .μαχιμη δυναμη 4 συναγωνιστες με 30 απλιτα κ η ανθελληνικη αστυνομια παρον (υπαρχη σκετικο βιντεο και θα ανεβη στο διαδικτυο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ-ΧΡΥΣΗ-ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.