Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ... Ε ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ...!!!

Οι traders και οι επενδυτές, είτε δεν παίρνουν στα σοβαρά την πιθανότητα αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, είτε αμφιβάλλουν πως μία...

Οι traders και οι επενδυτές, είτε δεν παίρνουν στα σοβαρά την πιθανότητα αποχώρησης της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, είτε αμφιβάλλουν πως μία τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να οδηγήσει το ευρώ σε ισοτιμία με το δολάριο, αναφέρει νέα ανάλυσή της Deutsche Bank.

Σε σημείωμα προς τους πελάτες της την Τετάρτη, η κορυφαία τράπεζα διαπραγμάτευσης συναλλάγματος, επισημαίνει πως οι αγορές προεξοφλούν ακόμη με «σημαντικές πιθανότητες» την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, ενώ προβλέπει ότι η σχέση ανταλλαγής του κοινού νομίσματος με το δολάριο θα κινείται γύρω στα 1,25-1,30 δολάρια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται κοντά στο κάτω άκρο αυτού του εύρους διαπραγμάτευσης.

Σημειώνεται ότι οι φόβοι μιας ελληνικής εξόδου υποχρέωσαν το ευρώ σε απώλειες σχεδόν 7% τον περασμένο μήνα, με το νόμισμα να φτάνει έως και τα 1,2288 δολάρια.

«Οι προσδοκίες για ακραίες επιπτώσεις από την παρατεταμένη κρίση του ελληνικού χρέους δεν αντανακλώνται για την ώρα στην ισοτιμία του ευρώ έναντι του δολαρίου», λέει η τράπεζα.zougla.gr

-------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.