Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ... ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΣΕ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ;

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ; Περίπου 1.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Hatikva γειτονιά ...



ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ;


Περίπου 1.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην Hatikva γειτονιά του Τελ Αβίβ την Τετάρτη κάνοντας έκκληση για την απομάκρυνση των αφρικανικών αιτούντων άσυλο από το Ισραήλ.Οι διαδηλωτές επιτέθηκαν σε Αφρικανικής καταγωγής περαστικούς και έσπασαν τα τζάμια των αυτοκινήτων.

Μια άλλη ομάδα διαδηλωτών, σταμάτησε ένα ταξί μεταφοράς και έψαξε για μετανάστες ανάμεσα στους επιβάτες, χτυπώντας στα παράθυρα.


Οι διαδηλωτές εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και τις σχέσεις της κυβέρνησης με το «πρόβλημα» των αιτούντων άσυλο. Μερικοί υπογράφουν για τη στήριξη του υπουργού Εσωτερικών Eli Yishai, ο οποίος κάλεσε για κράτηση και απέλαση όλων των αιτούντων άσυλο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.




Μετά τη διαμαρτυρία, εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην κεντρική οδό της γειτονιάς Ατικβά. Αρκετοί διαδηλωτές έσπασαν τα παράθυρα ενός μπακάλικου της κοινότητας των μεταναστών εργαζομένων, έσπασαν τα παράθυρα του κουρείο και προέβησαν σε λεηλασίες.Η αστυνομία συνέλαβε 17 ανθρώπους κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίαςΝωρίτερα την Τετάρτη, ο γενικός εισαγγελέας Γεχούντα Weinstein είπε ότι υποστήριξε την απέλαση μάζας μεταναστών του Νοτίου Σουδάν εάν η έρευνα διαπιστώσει ότι δεν έχουν νόμιμα το δικαίωμα για άσυλο.


----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.