Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΦΕΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... ΝΕΑ ΕΝΟΠΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ

Το ποσό των 960 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει από υπάλληλο περιπτέρου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα, άγνωστος άνδρας, ο ...

Το ποσό των 960 ευρώ κατάφερε να αποσπάσει από υπάλληλο περιπτέρου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα, άγνωστος άνδρας, ο οποίος απείλησε την υπάλληλο με μικρό μαχαίρι.

Σε δηλώσεις του, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, υπαστυνόμος Μάμας Πάρπας, ανέφερε ότι ''γύρω στις 02.15 τα ξημερώματα άγνωστος άνδρας έχοντας το πρόσωπό του καλυμμένο με κουκούλα, εισήλθε σε περίπτερο που βρίσκεται στη λεωφόρο Γρίβα Διγενή στο κέντρο της Λάρνακας. Ο άνδρας που πιθανόν να είναι αλλοδαπός, προσέγγισε την υπάλληλο και προτάσσοντας μικρό μαχαίρι, ζήτησε τα χρήματα από το ταμείο''.

Πρόσθεσε ότι ''η υπάλληλος φοβήθηκε, άνοιξε το ταμείο και παρέδωσε στο δράστη το ποσό των 960 ευρώ. Ο δράστης πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση''.

Ο κ. Πάρπας είπε ότι ''ο άγνωστος άνδρας περιγράφεται ως είναι ύψους περίπου 1.75, λεπτής σωματικής διάπλασης και δεν αποκλείεται να πρόκειται για το δράστη της ληστείας που έγινε την Τρίτη σε περίπτερο στη Λεωφόρο Φανερωμένης και της χθεσινής απόπειρας ληστείας στην Ορόκλινη''.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προς όλες τις κατευθύνσεις για εντοπισμό του άγνωστου άνδρα. koukouvagia.com

-----------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.