Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΖΩΝΗ Η ΕΞΟΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΒΕΛΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

«Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα είχε καταστροφικές συνέπειες, σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, πρωτίστως για την ίδια τη...

«Ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα είχε καταστροφικές συνέπειες, σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, πρωτίστως για την ίδια τη χώρα αλλά και για την ευρωζώνη, η οποία θα βρισκόταν αντιμέτωπη με τον κίνδυνο διάδοσης της κρίσης» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών του Βελγίου, Ντιντιέ Ρεϊντερς, προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Γιουρογκρούπ στις Βρυξέλλες.

Ο Ντ. Ρεϊντερς, αφού εξέφρασε την ανησυχία του για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, τόνισε ότι η ίδια η χώρα είναι αυτή που θα πρέπει να αποφασίσει για το τι επιθυμεί. Επισήμανε δε ότι θα πρέπει να καταβληθεί κάθε προσπάθεια, προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ.

Ανέφερε, εξάλλου, ότι η Ελλάδα θα πρέπει να κάνει συμπληρωματικές προσπάθειες, σε ό,τι αφορά τη μείωση των δαπανών και τη συλλογή των φόρων, ενώ, όπως είπε, από την πλευρά της, η ΕΕ θα μπορούσε να ενισχύσει την αλληλεγγύη της με την παροχή δανείων. newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Ακούστε τι λέει ο Κύρτσος για την έξοδο από το ευρώ και την εν γένει κατάσταση της οικονομίας. Σε μόλις 1:47 λεπτό, δίνει μία πολύ σαφή εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.