Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...!!! ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ!

Η Ελλάς είναι έξω από τα κάγκελα... Ούτε να συννενοηθούν μεταξύ τους στις καθεστωτικές απάτες τους δεν μπορούν οι εκπρόσωποι του συστήμ...

Η Ελλάς είναι έξω από τα κάγκελα...


Ούτε να συννενοηθούν μεταξύ τους στις καθεστωτικές απάτες τους δεν μπορούν οι εκπρόσωποι του συστήματος και διαψεύδουν ο ένας τον άλλον με μοναδικό γνώμονα να μην χάσουν την εντύπωση που έχουν δώσει στα κορόίδα ότι δήθεν νοιάζονται για την κατάσταση!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ Ή ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ ΒΙΑΙΩΣ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΒΙΑΙΩΣ ΥΠΟΤΙΜΗΜΕΝΗ ΔΡΑΧΜΗ, ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.


Κι αυτό είναι κάτι που ώρα με την ώρα επιδιώκουν... Είναι ο στρατηγικός τους στόχους και απαραίτητη απόκρυψη - παραλλαγή η πιασάρικη "αντιμνημονιακή" ρητορική. Eννοείται πως αυτό δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να χαρακτηριστεί πατριωτική επιλογή. Και δεν πιστεύουμε να πιστεύεται πως όσοι δηλώνουν "αντιμνημονιακοί" είναι κιόλας! 



www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.