Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΠ' ΤΟ ΒΟΥΝΟ... ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ...

Εμείς δεν θα πηδήξουμε τα κάγκελα καμιάς πρεσβείας να ζητήσουμε άσυλο! Αν και οι δημοσκοπήσεις αυτή την περίοδο πρέπει να είναι καραστημέν...

Εμείς δεν θα πηδήξουμε τα κάγκελα καμιάς πρεσβείας να ζητήσουμε άσυλο! Αν και οι δημοσκοπήσεις αυτή την περίοδο πρέπει να είναι καραστημένες αντιγράφουμε την έτσι κι αλλιώς περιρρέουσα ατμόσφαιρα...


Στο 20,2% αυξάνει το ποσοστό του στην πρόθεση ψήφου (δηλαδή χωρίς αναγωγή των αναποφάσιστων) ο ΣΥΡΙΖΑ και αναδεικνύεται πρώτο κόμμα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Metron Analysis την οποία δημοσιεύει το Σάββατο η εφημερίδα «Επενδυτής».

Όλα τα υπόλοιπα κόμματα αν θεωρήσουμε ότι δεν υπάρχει αναγωγή αναποφάσιστων, λαμβάνουν περίπου τα ίδια ποσοστά, ίσως κάπως μικρότερο η Χρυσή Αυγή που πέφτει στην έβδομη θέση πίσω από την ΔΗΜΑΡ στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση, αλλά έστω και χωρίς αναγωγή αναποφάσιστων συγκεντρώνει αρκετά πάνω από το εκλογικό όριο του 3% παρά τον λυσσαλέο πόλεμο που δέχεται.

Έτσι λοιπόν η ΝΔ λαμβάνει 17,3%, το ΠΑΣΟΚ στο 11,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 8,4%, το ΚΚΕ στο 4,2%, η ΔΗΜΑΡ στο 4,3% και η Χρυσή Αυγή στο 3,7%. Άρα το σημαντικότερο στοιχείο είναι μόνο η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ που δείχνει να κερδίζει από τα κόμματα που μένουν εκτός Βουλής.

Το 50% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι επιθυμεί κυβέρνηση της κεντροαριστεράς και μόλις το 34% επιλέγει κυβέρνηση της κεντροδεξιάς.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης, στις εκλογές της 6ης Μαΐου τα μεγάλα αστικά κέντρα ψήφισαν αριστερή διακυβέρνηση με κοινοβουλευτική πλειοψηφία ενώ η ελληνική περιφέρεια έδωσε δικομματική αυτοδυναμία στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ. defencenet.gr


-----------------------------------


2 σχόλια

  1. Mη λαμβάνετε και πολύ στα σοβαρά τις δημοσκοπήσεις και μάλιστα της συγκεκριμένης εταιρίας. Σε άλλη δημοσκόπηση, χθεσινή, η ΧΑ παίρνει 5,7% από ποιο έγκυρη εταιρία. Επίσης μην ξεχνάτε ότι παραμονή εκλογών υπήρχε εταιρία που έδινε 2.7% στη ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να δω τωρα με Τσιπρα πρωθυπουργο οπως σταθεροποιηται,ουτε Αλβανικη μυγα δε θα διωξετε....χαχ τι Χρυση Αυγη κ παπαρουνες...περισσοτερους μεταναστες ψηφισε ο Ελληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.