Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΝΑΙ ΑΠΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ.

Αδιέξοδο προβλέπεται από τις συναντήσεις Σαμαρά με όσους από τους πολιτικούς Αρχηγούς επέλεξε να συζητηθεί. "ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΑΡ και Νέα Δη...

Αδιέξοδο προβλέπεται από τις συναντήσεις Σαμαρά με όσους από τους πολιτικούς Αρχηγούς επέλεξε να συζητηθεί. "ΣΥΡΙΖΑ,ΔΗΜΑΡ και Νέα Δημοκρατία μαζί μας σε μία κυβέρνηση με πρωθυπουργό ευρείας αποδοχής, πρόσωπο που θα απηχεί τη νέα τάση επαναδιαπραγμάτευσης".... Αυτά είπε ο Βενιζέλος μετά την συνάντηση του με τον Σαμαρά την οποία χαρακτήρισε ουσιαστική και φιλική.

"Δεν μπορεί να υπάρξει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, όπως λέει ο κ. Σαμαράς, αφού οι υπογραφές του στο μνημόνιο δεν αποτελούν σωτηρία αλλά τραγωδία", δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΝΔ. "Οι προγραμματικές θέσεις της ΝΔ είναι στον αντίποδα του εναλλακτικού σχεδίου διακυβέρνησης της αριστεράς", τόνισε, υπογραμμίζοντας ότι θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο συνεννόησης με τις δυνάμεις της αριστεράς.

Ο Σαμαράς τώρα συναντιέται με τον Κουβέλη αλλά τα περιθώρια συμφωνίας της Δημ. Αρ. με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι σχεδόν ανύπαρκτα!

www.stoxos.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.