Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΗΣ: "Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΒΟΡΙΔΗ, ΑΔΩΝΙ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟΣ"

Τον κίνδυνο να μείνει η χώρα στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Θάνος Πλεύρης με συνέντευξη του στη metro we...

Τον κίνδυνο να μείνει η χώρα στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Θάνος Πλεύρης με συνέντευξη του στη metro weekend. «Δεν πρέπει να αφήσουμε την χώρα στους συντρόφους του ΣΥΡΙΖΑ», λέει χαρακτηριστικά και επιπλέον τονίζει πως μια κεντροδεξιά συμμαχία μπορεί να γίνει το ανάχωμα για έξοδο από την κρίση και για Εθνική αξιοπρέπεια. Όσον αφορά την Χρυσή Αυγή, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου πως θα υπάρξει κίνδυνος έκρηξης του Εθνικοσιαλισμού, αν δεν ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα. Και κυρίως αν δεν λάβει το μήνυμα των εκλογών το πολιτικό σύστημα.
Ωστόσο, αναφερόμενος στην απουσία των Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη απο τα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, υποστηρίζει ότι αυτή η εξέλιξη έπαιξε ρόλο στο να μην μπει το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη στη Βουλή. "Σίγουρα η αποχώρηση προβεβλημένων βουλευτών και ο τρόπος με τον οποίο αυτή έγινε επηρεάζει το αποτέλεσμα από τη στιγμή που για λίγες ψήφους δεν μπήκαμε στη Βουλή", δήλωσε με νόημα.
Τέλος ο ίδιος διέψευσε τα σενάρια που τον εμφανίζουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τη ΝΔ για ένταξή του στη γαλάζια παράταξη.

 parapolitika.gr

-----------------------------------


2 σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.