Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΝΙΚΟΛΙΤΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ... ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

Έγινε την Κυριακή ο δεύτερος γύρος των εκλογών στην Σερβία, με αντιπάλους τον εθνικιστή Τόμισλαβ Νίκολιτς, του «Σερβικού Προοδευτικού Κόμ...


Έγινε την Κυριακή ο δεύτερος γύρος των εκλογών στην Σερβία, με αντιπάλους τον εθνικιστή Τόμισλαβ Νίκολιτς, του «Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος» (SNS) και τον φιλοαμερικανό απερχόμενο πρόεδρο Μπόρις Τάντιτς. Μεγάλος νικητής των εκλογών ήταν ο εθνικιστής υποψήφιος με 49,4% (από 20% που είχε λάβει στον Α΄ γύρο) έναντι 47,4% του αντιπάλου του (από 25,3% του Α΄ γύρου).

Και βέβαια, η εκλογή του εθνικιστού υποψηφίου δεν έγινε χωρίς τα… συνήθη παρατράγουδα: σε όλες τις «δημοσκοπήσεις» νικητής των εκλογών φερόταν ο Τάντιτς, και μάλιστα με το άνετο ποσοστό του 58% έναντι 42% του τελικού νικητή των εκλογών.

(ΥΓ): Και στα δικά μας, στις 17 Ιουνίου!

www.xryshaygh.com

2 σχόλια

  1. Ρε παιδια δεν ειναι ακριβως εθνικιστης.Το 2008 πολλα μελη του SRS αποχωρησαν και δημιουργησαν to SNS επειδη το SRS ειναι κατα της ΕΕ και το SNS ειναι ναι μεν εθνικιστικο αλλα φιλοευρωπαικο.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Serbian_Radical_Party

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα μάλιστα. Σήμερα θα φάμε γιατί το είχαμε μεγάλη έγνοια τι θα ψηφίσουν οι σκατοαντίχριστοι προστάτες των γυφτοσκοπιανών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.