Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...;;; ΕΚΑΝΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΡΙΖΑ; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"...;;;

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ "ΕΙΔΗΣΗ" ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ...

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ "ΕΙΔΗΣΗ" ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΣΤΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ...

Έρευνα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας προσπαθεί να δει τι είναι αυτό που έκανε πολλούς να ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή. Στην ερώτηση ποια πιστεύουν ότι είναι η επίδραση των μεταναστών στην οικονομία της χώρας το 59% των κατοίκων στο κέντρο (Κολωνός, Ακαδημία....

Πλάτωνος, Σεπόλια, Πατήσια και Κυψέλη) απαντούν πως είναι αρνητική. Στην ερώτηση αν οι μετανάστες υποσκάπτουν ή εμπλουτίζουν την πολιτιστική ζωή της χώρας το 61% των ερωτωμένων στην Αθήνα απαντά ότι την υποσκάπτουν, το 31% έχει ουδέτερη θέση και το 8% πιστεύει ότι την εμπλουτίζουν. Το προφίλ αυτών που ψήφισαν Χρυσή Αυγή

Χρυσή Αυγή: Το προφίλ του ψηφοφόρου
Από τα ερευνητικά δεδομένα προκύπτει ότι η επιρροή της Χρυσής Αυγής είναι ισχυρότερη:
α) ανάμεσα στους άνδρες,
β) στις ηλικίες 35-44,
γ) στους αποφοίτους Λυκείου και τεχνικής εκπαίδευσης και
δ) στους ανέργους και στους εμπόρους.

Ως το 2011 οι Αθηναίοι που έρχονταν σε επαφή με τη δράση της Χρυσής Αυγής μέσω ενημερωτικών φυλλαδίων ή από το φιλικό τους περιβάλλον ήταν περισσότεροι στον Αγιο Παντελεήμονα και στην Κυψέλη. Το 2012 καταγράφεται σημαντική αύξηση στο ποσοστό όσων αναζητούν πληροφορίες για τη Χρυσή Αυγή στο Διαδίκτυο (αύξηση περίπου 80%). Η αύξηση είναι υψηλότερη στα λοιπά διαμερίσματα, γεγονός που οι ερευνητές αποδίδουν σε αυξημένο ενδιαφέρον για τη Χρυσή Αυγή ως εκλογική επιλογή εντός του 2012.

Μάλιστα, το δημοσίευμα τονίζει πως δεν είναι μόνο αρνητικοί απέναντι στους μετανάστες οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας αρνητικοί όπου υπάρχει έντονη μεταναστευτική παρουσία αλλά και οι κάτοικοι στα υπόλοιπα διαμερίσματα της πόλης.

Στην ερώτηση ποια πιστεύουν ότι είναι η επίδραση των μεταναστών στην οικονομία της χώρας, το 59% των κατοίκων στο 4ο και στο 6ο διαμέρισμα (Κολωνός, Ακαδημία Πλάτωνος και Σεπόλια ως Πατήσια στο πρώτο, ενώ Πατήσια και Κυψέλη ανήκουν στο δεύτερο) και το 53% των κατοίκων των υπολοίπων διαμερισμάτων απαντούν ότι θεωρούν πως είναι αρνητική, ενώ το 33% στο 4ο και στο 6ο και το 36% στα υπόλοιπα απαντούν ότι είναι ουδέτερη και το 8% και το 11% αντιστοίχως θεωρούν ότι είναι θετική.

Στην ερώτηση αν πιστεύουν ότι οι μετανάστες υποσκάπτουν ή εμπλουτίζουν την πολιτιστική ζωή της χώρας το 61% των ερωτωμένων στο κέντρο της Αθήνας απαντά ότι την υποσκάπτουν, το 31% έχει ουδέτερη θέση και το 8% πιστεύει ότι την εμπλουτίζουν. Τα ποσοστά για τους κατοίκους των υπολοίπων περιοχών της Αθήνας είναι 52%, 32% και 16% αντιστοίχως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΣ!!! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 5 ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ "17ΝΟΕΜΒΡΗ"

4 σχόλια

  1. Φυσικά καί είμαστε όλοι εναντίον τών λαθραίων αλλοδαπών. Δέν χρειάζεται νά ζούμε στό κέντρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί δεν διδάσκει(που λέει ο λόγος) και ο Μαρκέτος του ΑΝΤΡΣΥΑ αυτός ο αριστερόπληκτος βλάκας που στις δυο λέξεις που γράφει η μια είναι φασίστας...
    Γιατί δεν κάνουν μια έρευνα για το συνάφι τους; Δεν θα είχε μόνο δημοσκοπική αξία. Θα ήταν χρήσιμη και στις επιστήμες της ψυχολογίας και της ψυχιατρικής. Τόσα ανίατα περιστατικά έχει δώσει η αριστερά κυρίως εν Ελλάδι.

    Χρυσή Αυγή λοιπόν δαγκωτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γιατί δε τους εντυπωσιάζει το γεγονός πως το κόμμα (αποδεδειγμένα) των μιζαδόρων και των κλεφτών πήρε 13%; Δε συζητώ για τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βγαίνει τις νύχτες, όπως «τα σκυλιά του Μπάσκερβιλ», συχνάζει σε επιδοτούμενες για διενέργεια «μελετών» επί «εθνικών μειονοτήτων» πανεπιστημιακές έδρες, τρέφεται με αίμα «παρωχημένων» πιστών σε πατριωτικές ιδέες, απειλεί με ψυχιατρικό γκουλάγκ τους επιμένοντες «εθνικιστές», τα κοφτερά του δόντια ροκανίζουν κονδύλια διεθνών «ιδρυμάτων δημοκρατίας» και τα μετατρέπουν στο ευθύ εντερικό του σύστημα σε περιττώματα «επιστημονικών ιστορικών πονημάτων».

    Όχι παράδοξα είναι μηρυκαστικό: αναμασά το ανάθεμα για τον 19ο Αιώνα που γέννησε τους βαλκανικούς εθνοπροσδιορισμούς, σε βάρος της γαλήνιας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η οποία αναγορεύεται στο ύψιστο πολίτευμα που γνώρισε η ταλαίπωρη νοτιοευρωπαϊκή χερσόνησος.

    ΣΧΕΤΙΚΟ: ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ - 23 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ...ΑΝΤΑΡΣΥΑ
    http://isxys.blogspot.com/2012/05/23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.