Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΑΝ!

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Σκάλας Λακωνίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της παράνομης διαμονής μετανασ...

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Σκάλας Λακωνίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της παράνομης διαμονής μεταναστών.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε μεγάλο αριθμό ακινήτων και οχημάτων, ενώ συνελήφθησαν συνολικά πενήντα έξι άτομα για διάφορα αδικήματα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν 54 μετανάστες από το Πακιστάν, γιατί διέμεναν παράνομα στη χώρα, και θα οδηγηθούν προς απέλαση.

Επίσης, συνελήφθη ένας 52χρονος κάτοικος της περιοχής, επειδή εκμίσθωνε κατάλυμα σε τρεις Πακιστανούς μετανάστες, έναντι του ποσού των 50 ευρώ για τον καθένα, καθώς και ένας 50χρονος κάτοικος της περιοχής, γιατί μετέφερε για εργασία, με φορτηγό αυτοκίνητο, δεκαεπτά αλλοδαπούς.

Επιπλέον, σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος ακόμα δύο Ελλήνων, οι οποίοι αναζητούνται, γιατί εκμίσθωναν κατάλυμα σε μετανάστες που διέμεναν παράνομα στη χώρα. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, κατασχέθηκε το φορτηγό αυτοκίνητο του 50χρονου Έλληνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Σπάρτης.

--------------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.