Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΥΦΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΟΝ ΛΟΥΡΟ...

Άσχημη κατάληξη είχε πριν μια ώρα η συμπλοκή Ρομά με ντόπιους στον Λούρο Πρέβεζας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pamepreveza.gr...

Άσχημη κατάληξη είχε πριν μια ώρα η συμπλοκή Ρομά με ντόπιους στον Λούρο Πρέβεζας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pamepreveza.gr αυτή τη στιγμή μεταφέρονται με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πρέβεζας τέσσερα άτομα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά το μεσημέρι όταν μια ομάδα Ρομά επιτέθηκε σε ντόπιους κατοίκους του Λούρου με σίδερα και ξύλα ενώ οι πληροφορίες λένε ότι έπεσε και πυροβολισμός για εκφοβισμό, από κάποιον Ρομά, ο οποίος οπλοφορούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr εχθές το απόγευμα συνέβη κάποιο περιστατικό μεταξύ νεαρών, ενός ντόπιου και ενός Ρομά οι οποίοι ήρθαν στα χέρια.

Σήμερα ομάδα Ρομά επιτέθηκε σε θαμώνες καφετέριας και σε άλλους ντόπιους ως αντίποινα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 4ων ατόμων οι οποίοι μεταφέρονται αυτήν την ώρα στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας...

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις. pamepreveza.gr

4 σχόλια

  1. περαστικα στους τραυματιες και κουραγιο !
    (εκτος ΦΥΣΙΚΑ αν ειναι ρομα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε άλλη χώρα, όχι στην Ελλάδα, υπάρχει κάποιο ελεγκτικό όργανο το οποίο ελέγχει που βρήκε ο άπορος σιχαμεροτσίγγανος καινούργιο φορτηγό και εμπορεύματα αξίας 50000 νομισματικών μονάδων της χώρας αυτής. Λέγεται έτσι: ΣΔΟΕ από τα αρχικά των λέξεων: Σιχαμεροτσίγγανοι Δεν Οικονομάτε Εύκολα. Και μετά ξυπνήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΒΡΟΜΑ! ΚΑΡΑΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ! ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ... ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΕΙ Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ. ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.