Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ... ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ή ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ... ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ... Την Παρασκευή το βράδυ ή ...

ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ... ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ...

Την Παρασκευή το βράδυ ή το Σάββατο το πρωί θα εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα που προκηρύσσει νέες εκλογές, οι οποίες θα γίνουν πιθανότατα τη 17η Ιουνίου...και αυτό γιατί πριν την έκδοσή του πρέπει να γίνει η ορκωμοσία των βουλευτών που αναδείχθηκαν από τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Σύμφωνα με τον Κοινοβουλευτικό προγραμματισμό, την ερχόμενη Πέμπτη στις 11:00 το πρωί συγκαλείται η Βουλή, προκειμένου να ορκιστούν οι βουλευτές, ενώ την Παρασκευή σεδύο συνεδριάσεις (πρωί, απόγευμα) θα πραγματοποιηθεί η εκλογή προέδρου και αντιπροέδρου της Βουλής.

Υπό αυτά τα δεδομένα, το προεδρικό διάταγμα που θα διαλύει εκ νέου τη Βουλή και θα προκηρύσσει εκλογές δεν αναμένεται νωρίτερα από το βράδυ της Παρασκευής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ...!!! ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ!

3 σχόλια

  1. ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΦΤΑΣΟΥΜΕ;ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ;ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛ;ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΕΝΑΚΗ ΤΟΤΕ....
    ΑΛΗΤΕΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ .....ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ........;;;;;; ΕΓΩ ΡΩΤΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ . ΓΙΑΤΙ Ο ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΊΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ;;;;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν προφθασει και δεν πεθανει εννοει ο παπαροδημοκρατικοσαυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.