Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ... ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΦΑΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ "ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ" ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣ...


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΡΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ "ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ" ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ... ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ "ΑΔΕΣΠΟΤΟΥΣ" ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ! ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ... ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ... ΚΙ Ο Τ(Σ)ΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΙΘΑΛΨΗ! ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ (ΕΜΕΤΙΚΟ) www.protagon.gr...

Τι συμβαίνει όταν τρεις φίλοι αποφασίζουν να κατέβουν στις εκλογές ο καθένας με διαφορετικό κόμμα; Ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης και ο αρθρογράφος της εφημερίδας «Τα Νέα» Θανάσης Χειμωνάς, συζητούν με τον Σταύρο Θεοδωράκη για την απόφαση τους να κατέβουν στις εκλογές.

«Πρωταγωνιστές», την Κυριακή 22 Απριλίου, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, στο Mega.

Η συνάντηση των τριών φίλων γίνεται σε ένα παλιό βυρσοδεψείο στον Βοτανικό. Ο Τατσόπουλος «ομολογεί» ότι μόνος του πήρε τηλέφωνο στον Σύριζα και ζήτησε να είναι υποψήφιος. Ο Χαραλαμπίδης αποκαλύπτει ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Σαμαράς ενθυμούμενος μια παλιά – προ δεκαετίας – συνάντησή τους και ο Χειμωνάς εξηγεί πως «παρέκαμψε» τα αριστερά «εικονίσματα» που είχε στο σπίτι του και αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ.

Η κουβέντα βέβαια δεν σταμάτησε στην πολιτική αλλά πήγε στον κινηματογράφο, τον τζόγο, τον Χατζηδάκι, τον Μίμη Ανδρουλάκη, τις γυναίκες, τους «Ελληναράδες», τους «Αγανακτισμένους», τα γιαούρτια.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών. Ο Θανάσης Χειμωνάς είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.