Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΟΡΕΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΟ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΣ ΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΑΥΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΗΣ.

Η Βόρεια Κορέα προειδοποίησε ότι θα προβεί σε αντίποινα εναντίον οποιασδήποτε χώρας καταρρίψει τον πύραυλο που σχεδιάζει να εκτοξεύσει αυτ...

Η Βόρεια Κορέα προειδοποίησε ότι θα προβεί σε αντίποινα εναντίον οποιασδήποτε χώρας καταρρίψει τον πύραυλο που σχεδιάζει να εκτοξεύσει αυτό το μήνα, λέγοντας ότι θα θεωρήσει κάτι τέτοιο «πολεμική ενέργεια». «Οποιοσδήποτε αναχαιτίσει το δορυφόρο ή συγκεντρώσει τα συντρίμμια του θα βρεθεί αντιμέτωπος με άμεση, αποφασιστική και ανελέητη τιμωρία», προειδοποίησε η Επιτροπή για την Ειρηνική Επανένωση της Κορέας με δήλωση που μεταδόθηκε αργά χθες το βράδυ από το κρατικό βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA. Η Νότια Κορέα και η Ιαπωνία έχουν προετοιμαστεί να καταρρίψουν τον πύραυλο αν περάσει πάνω από το έδαφός τους. Η Βόρεια Κορέα έχει ανακοινώσει πως θα θέσει σε τροχιά ένα δορυφόρο παρατήρησης της Γης, ο οποίος θα εκτοξευθεί με πύραυλο στο διάστημα από τις 12 ως τις 16 Απριλίου για να τιμηθεί η εκατονταετηρίδα από τη γέννηση του ιδρυτή της χώρας Κιμ Ιλ Σουνγκ στις 15 Απριλίου. Ωστόσο άλλες χώρες, ανάμεσα στις οποίες η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ, έχουν προειδοποιήσει ότι η εκτόξευση μπορεί να καλύπτει μια δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου και παραβιάζει τις αποφάσεις του ΟΗΕ.


------------------------------------


4 σχόλια

  1. Τι μαλακες !Πλακα θαχει να γινει κανενας πυρηνικος πολεμος πριν τις εκλογες και γλυτωσουν τα λαμογια μας ...

    Αυτοι οι ηλιθιοι δεν καταλαβαινουν οτι ο πολιτισμενος κοσμος ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ , αν εχει δορυφορο ας τον στειλουν στο καλο , αν ομως εχουν βαλει πυρηνικα ??

    Μπορει καποιος να πει στην ανθρωποτητα την "κουρτινα 2 , δωρο ή ζονγκ ??"(παλιο παιγνιδι με τον μικρουτσικο)

    Ειναι ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ
    (φυσικα οι μονοι συμπαραστατες τους στον πλανητη ειναι -ποιοι αλλοι?? - το ΚΚΕ !)

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ενα αλλο : Μπας και αντι να πουνε :" λιμοκτονουμε με τις μαλακιες περι υπαρκτου κομμουνισμου ,δυση βοηθεια!!"

    το κανουν αξιοπρεπεστερα ,"κουμμουνιστικοτερα" ??

    ΔΗΛΑΔΗ :
    Στελνουν πυραυλο ,αυτος πεφτει επιτηδες απο τους ιδιους
    ,λενε στο λαο:

    "Οι προδοτικες ιμπεριαλιστικες δυναμεις χτυπησαν τον πυραυλο μας και παρα τις προσπαθειες των συντροφων χειριστων καταφεραν να τον καταριψουν.Η απαντηση θα ειναι σκληρη και αμεση"

    Στελνουν εναν λοχο για εισβολη στη Ν κορεα .Ο λοχος καταδιωκεται και στρατευματα της Ν Κορεας τον κυνηγανε στο εδαφος των Βορειων.

    Η Βορεια κυβερνηση πιανει την ευκαιρια απο τα μαλλια !!!
    Παραδινεται στους Δυτικους...
    Διαγγελμα:
    "Συντροφοι ,ο λαικος στρατος μετα απο σκληρες μαχες και προξενοντας τεραστιες απωλειες στον εισβολεα αναδιπλωθηκε και ετοιμαζεται να εξαπολυσει την εαρινη αντεπιθεση.Μην πειραξετε τον ξενο δειναστη ως οτου ο ενδοξος στρατος μας σας απελευθερωσει(μην βγει κανενας μαλακας και κανει αντισταση και χαλασει το ντηλ)."

    Εν το μεταξυ θα μοιραζουν ειδη τα συμμαχικα καμονια φαι και ρουχα,ο λαος χαρουμενος και χορτατος θα περιμενει τους απελευθερωτες του και ο κιμ θα την εχει κοπανησει για τιποτα παρθενες νησους η καιμαν μαζι με τους υπολοιπους αστερες του διεθνους τζετ-σετ (τσοχατζο,ΓΑΠ κλπ)

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπίλυ παρασύρεσαι. Υπάρχουν απλούστεροι τρόποι "εκδημοκρατικοποιήσεως" της χώρας από το ευφάνταστο σενάριο που παρουσιάζεις. Η Βόρειος Κορέα ξέρει ότι σε περίπτωση πολέμου θα πέσουν όλοι οι υπόλοιποι επάνω να την εξαφανίσουν. Δεν πιστεύω οτι οι ΒΚ θέλουν πόλεμο. Η ανακοίνωση που έβγαλαν δείχνει ότι εάν οι δημοκράτες φέρουν εκεί τα πράγματα, αυτοί δεν θα διστάσουν να πολεμήσουν μέχρις εσχάτων γιατί για αυτούς είναι θέμα τιμής. Εάν και αντικομμουνιστής, δεν μπορώ να μην επικροτήσω τέτοια ανακοίνωση που φανερώνει μια χώρα που θέλει να είναι αυτόνομη και να μην εμπλέκεται στα εγκληματικά σχέδια των νεοταξιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί κατασκεύασαν και κανέναν πύραυλο. Εμείς κατασκευάσαμε μόνον κόμματα και πολιτικούς. Ζήτω η Δημοκρατία του τροϊκαριάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.