Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ "ΓΥΑΛΙ" ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ... ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Η ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΜΑΙΡΗ ΒΙΔΑΛΗ

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί 30 χρόνια πριν, τη δεκαετία του 1980, ότι η σέξι πρωταγωνίστρια της ελληνικής βιντεοκασέτας, Μαίρη Βιδάλη, ...

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί 30 χρόνια πριν, τη δεκαετία του 1980, ότι η σέξι πρωταγωνίστρια της ελληνικής βιντεοκασέτας, Μαίρη Βιδάλη, με τις αφίσες στο «Ρομάντσο» και στη «Μανίνα», η εστεμμένη «Μις Μάγια» στα καλλιστεία του 1976, θα ερχόταν μια ημέρα που εν μέσω οικονομικής, πολιτικής και πολιτισμικής κρίσης θα ζητούσε τη ψήφο μας για να υπηρετήσει (και να «σώσει») την πατρίδα; Και όμως, η Μαίρη Βιδάλη, που πάντα της άρεσαν τα κοινά (και όχι μόνο τα θεατρικά αλλά και τα πολιτικά), θα είναι υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθηνών, στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που έχει μια αδυναμία στα πρόσωπα του θεάματος, αποφάσισε να τη... στερήσει από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον Γιάννη Σγουρό, για να τη ρίξει στην αρένα της πιο σκληρής εκλογικής αναμέτρησης από τη μεταπολίτευση του 1974 και μετά.


24h NewsRoom

5 σχόλια

  1. Σε χώρα η οποία, ΠΡΟΣΟΧΗ, δεν είναι η Ελλάδα, αφού ισοπεδώσεις κάθε δικαίωμα των πολιτών, παίρνεις όποιον επιδοτούμενο μεγαλοφοροφυγά, δημοψευτογράφο, απατεώνα, ανώμαλο, ναρκωμανή, πάσα βρώμα - πόρνη, βρείς μπροστά σου και σχηματίζεις ψηφοδέλτια. Έπειτα έρχεται ένα μέγα πλήθος ηλίθιων ψηφοφόρων και επειδή του άρεσε ο κώλος της κάθε πατσαβούρας ή το γκολ που έβαλε πριν 20 χρόνια ο τάδε ποδοσφαιριστής, καταδικάζει ένα ολόκληρο γένος σε αφανισμό διότι, οι περισσότεροι κάθονται σπίτι τους και δεν πάνε να ψηφίσουν ελπίζοντας ότι οι νέοι κακοποιοί θα είναι καλύτεροι από τους προηγούμενους. Συνεπώς καλά να πάθουν οι πολίτες αυτής της άγνωστης χώρας, γιατί δεν αξίζουν καλύτερης τύχης οι βρωμοραγιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπα ,αγαπητε 8:33 σε πληροφορω οτι ολα αυτα που περιγραφεις γινονται ΚΑΙ στην Ελλαδα ,και μαλιστα ακριβως κατα τον ιδιο τροπο, μονο που υπαρχουν και ηλιθιοι οπως πχ εγω και αρκετοι ακομη, που πιστεψαν οτι ολοι αυτοι οι τυποι της φαιδρης μεταπολιτευτικης παρελασης πολιτικων αρλεκινων, θα εκαναν την κοινωνια καλυτερη οπως υποσχονταν-προεκλογικα παντα...


    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι σε όλα και η Μαιρούλα; Κρίμα γιατί στην ταινία "17 σφαίρες για έναν άγγελο" υποδύθηκε πολύ καλά την Ηρώ Κωνσταντοπούλου που σκοτώθηκε από τους Γερμανούς σε ηλικία 17 χρονών και την είχαμε ταυτήσει λιγάκι. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ....ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπίλλυ
    Ο 8:33΄σου λέει ότι έπασχε και αυτός για πολλά χρόνια από την νόσο κοροϊδίαση (ήταν κορόϊδο δηλαδή και τους ψήφιζε με πάθος). Είσαι μεγάλο παληκάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.