Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ... ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Στην περιοχή που αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών, τον Άγιο Παντελεήμονα, επισκέφ...

Στην περιοχή που αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών, τον Άγιο Παντελεήμονα, επισκέφτηκε η Ντόρα Μπακογιάννη.
 Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής που σηκώνει όλο το βάρος της τάξης σε αυτή την ευαίσθητη περιοχή και στις δηλώσεις της μίλησε για τις συνθήκες εργασίας των αστυνομικών.

Συγκεκριμένα χαρακτήρισε αδιανόητο η Ελληνική Αστυνομία να δίνει τη μάχη με κακοπληρωμένους αστυνομικούς και ουσιαστικά με ελλιπή υλικοτεχνική υποδομή και σημείωσε ότι το εν λόγω αστυνομικό τμήμα χρειάζεται ενίσχυση αναφέροντας ότι είναι χαρακτηριστικό πως έχει στη διάθεσή του μόνο ένα περιπολικό.

«Η Αθήνα μπορεί να ξανακερδίσει την ταυτότητά της και πρέπει να την ξανακερδίσει. Η απάντηση για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης είναι στο πρόγραμμα της Δημοκρατικής Συμμαχίας που καταθέσαμε», πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη.

Ε ντω μεταξύ το απόγευμα η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα μιλήσει σε συγκέντρωση του κόμματός της στου Ζωγράφου συνεχίζοντας την προεκλογική της εκστρατεία ενώ δεν αποκλείεται να δημοσιοποιηθεί σήμερα το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΔΗ.ΣΥ. eglimatikotita.gr

3 σχόλια

  1. ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ που με την συμβολη της ΚΑΘΑΡΙΣΕ η περιοχη !


    ............ ετοιμαζεστε να βρισετε εεε ???

    ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΩΩ ,οχι το γελοιο σοουγκερλ (και μαλιστα απο τζακι) της φωτο...

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. α ρε ψωρω κωσταινα μεχρη και οι πολητηκοισου ειναι για το θεαθιναι αυτοι πρεπει να εξουδετερωθουν πολιτικα γιατη μας εφεραν σε αυτα τα χαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kai xafnika i kaimenoi oi metanastoulides meterapikan se lathrometanastes! ti ftaei o astynomikos otan oi idioi oi politikoi tous kaloswrizoun stin ellada kai i dikaiwsinei tous taizei souvlaki kai xana exw gia nees exormiseis ? xrysi avgi na xevrwmesei o topos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.