Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ! "ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ! ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΣ"

«Εσύ φταις για όλα! Μας κατέστρεψες…», φώναζε μία κυρία προς τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, στη Βουλή. Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι...

«Εσύ φταις για όλα! Μας κατέστρεψες…», φώναζε μία κυρία προς τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, στη Βουλή.

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, η συγκεκριμένη κυρία βρέθηκε στη Βουλή μαζί με αντιπροσωπεία των μικροομολογιούχων ώστε να συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών, ολοκληρώνοντας έτσι τη διαμαρτυρία που είχαν ξεκινήσει στους δρόμους της Αθήνας για το «κούρεμα» στις αποταμιεύσεις τους.

Εκείνη την ώρα έβγαινε με την συνοδεία του ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, και ποιος είδε το Θεό και δεν τον φοβήθηκε.

Η ηλικιωμένη κυρία άρχισε να φωνάζει προς τον κ. Σημίτη ότι «εσύ φταις για όλα! Μας κατέστρεψες!».

Αξίζει να πούμε ότι ο γνωστός για την ψυχραιμία του πρώην πρωθυπουργός έμεινε ατάραχος, ενώ η κυρία συνοδεύτηκε έξω από τη Βουλή.  newsbeast.gr

2 σχόλια

  1. Δεν είχε άδικο η γυναίκα. Μετά την ληστεία του χρηματιστηρίου, για να εκλεγεί πρωθυπουργός την 9/4/2000, είχε δώσει εντολή στα ταμεία να αγοράσουν μετοχές, ώστε να σταθεροποιηθεί ο γενικός δείκτης και ο Παπαντωνίου διαβεβαίωνε ότι "η κρίση του χρηματιστηρίου έχει ημερομηνία λήξεως". Μετά την εκλογή του, έδωσε εντολή στα ταμεία να ρευστοποιήσουν, για να μπορούν να δίνουν συντάξεις και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, πράγμα που οδήγησε σε μεγάλες απώλειες. Έπαιξε δηλαδή τα αποθεματικά των ταμείων για εφέ, τα δικά μας λεφτά.

    Ο Σημίτης έχει κάνει τόση ζημιά στην Ελλάδα, όσο κανείς άλλος πρωθυπουργός και όμως ουδείς τον κατηγόρησε ποτέ για τίποτε. Αντί να είναι στην φυλακή, κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΘΛΙΨΗ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΕΙ Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ. ΤΟΥΚΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.