Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! ΔΗΛΩΣΗ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΑΙΧΜΕΣ...

«Παρ’όλο που δεν συνηθίζω να κάνω δηλώσεις προ των εκλογών, αντιλαμβανόμενος τη σημασία της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας για την πορε...


«Παρ’όλο που δεν συνηθίζω να κάνω δηλώσεις προ των εκλογών, αντιλαμβανόμενος τη σημασία της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας για την πορεία της Ελλάδος, σας μεταφέρω τις ακόλουθες σκέψεις:

Ο Ελληνικός λαός με την ψήφο του καλείται στις επικείμενες εκλογές να εκλέξει την κυβέρνηση που θα χειριστεί τα μεγάλα προβλήματα της οικονομίας. Πέρασε και συνεχίζει να περνά δύσκολες στιγμές και το μόνο που δεν χρειάζεται είναι υποσχέσεις που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Έχει ανάγκη να βρει εργασία, κυρίως η νεολαία που έχει σήμερα μεγάλο ποσοστό ανεργίας. Έχει ανάγκη να αισθανθεί ότι οι τεράστιες θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει τα τελευταία δύο χρόνια δεν θα πάνε χαμένες. Έχει ανάγκη από ένα σταθερό περιβάλλον, σταθερούς κανόνες λειτουργίας της οικονομίας που θα προσελκύσουν επενδύσεις για να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Η Ελλάδα έχει όμως επίσης ανάγκη θεσμικών και διαρθρωτικών αλλαγών για να γίνει σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος και να δώσει την δυνατότητα στους Έλληνες να συμβάλλουν στην ανάπτυξη που όχι μόνο θα την βγάλει από την κρίση, αλλά που θα εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες για τον Ελληνικό λαό.

Πιστεύω ότι έχει ανάγκη την Ευρώπη μέσα στην οποία θα μπορέσει ξανά να καταλάβει ισότιμη θέση. Η Ελλάδα έχει ανάγκη και πρέπει να αξιοποιήσει τις συμμαχίες της».


------------------------------------------

6 σχόλια

  1. LATHOS DEN EXOUME ANAGKH KANENAN KAI IDIETERA THN EYROPH AYTH EXEI ANAGKH THN ELLADA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΤΥΡΡΑΝΙΑ-ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΧ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ...

    k.b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιες αντικαθεστωτικές αιχμές, θα μας τρελάνετε; Να ξεκαθαρίσουμε κάτι: το έμβλημα της Δυναστείας έχει ως μότο το "Ισχύς μου, η Αγάπη του Λαού μου". Δεν λέει ούτε "Η Αγάπη των Πολιτικών", ούτε "Η Αγάπη των ΜΜΕ". Υπ' αυτό το πρίσμα λοιπόν, νομίζω ότι είναι καιρός πια, να πάψει ο Βασιλεύς να ενδιαφέρεται πιο πολύ για τη γνώμη των πολιτικών και των ΜΜΕ, και να ενδιαφέρεται μόνο για τη γνώμη του Λαού. Μια δήλωση καταδίκης των όσων έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια, θα είχε ασφαλώς την αποδοχή όλων. Η δήλωση του, είναι σαφώς δήλωση στήριξης των δύο μεγάλων κομμάτων και δεν χωρεί καμιά παρερμηνεία. Όπως άλλωστε και η πρόσφατη συνέντευξη του πρίγκιπα Παύλου στο CNN, που δήλωσε ότι "Η Κυβέρνηση τα πάει μια χαρά".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτος ο μαιντανος απο που ξεφυτρωσε ρε αδερφια?? δεν τα πηρε τα δυσ..του να σκασει και να κατσει στα αυγατου ο μπαγασας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.