Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!

Συνελήφθη σήμερα (21-04-2012), κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρο...

Συνελήφθη σήμερα (21-04-2012), κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, στο Δέλτα του ποταμού Έβρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, 33χρονος αλλοδαπός διακινητής, υπήκοος Τουρκίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας, οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες. Πέντε (5) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Μογγολίας, δύο (2) υπήκοοι Γκάνας και ένας (1) υπήκοος Ρουάντας.

Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σχετικά με κύκλωμα διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών, που δραστηριοποιείται στην περιοχή, οργανώθηκε από την Ειδική Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Αλεξανδρούπολης αστυνομική επιχείρηση.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 33χρονος διακινητής, ο οποίος μαζί με έναν άλλο άγνωστων στοιχείων δράστη, που διέφυγε και αναζητείται, μετέφεραν με τη χρήση πλαστικής βάρκας, από την Τουρκία στην Χώρα μας, οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες.

Η σχετική δικογραφία για τον 33χρονο περιλαμβάνει και το αδίκημα της αντίστασης, διότι κατά τη σύλληψη του, επιχείρησε να διαφύγει και αντιστάθηκε έντονα στους αστυνομικούς.

Κατασχέθηκε μία (1) πλαστική βάρκα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών Αλεξανδρούπολης.

----------------------------------

2 σχόλια

  1. ΡΕ ΣΤΟΧΕ χαχαχαχ, πεθανα με τον τιτλο

    Ειστ' ωραίοι ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ ΜΑΣ ΠΙΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΤΣΕΝΚΙΣ ΧΑΝ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΚΟΘΟΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΥΙΓΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΕΔΩ ΘΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.