Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΩΔΥΝΗ ΗΤΤΑ... ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΓΕΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΟΛΟ.

Η πρωτιά του ομίλου μας κρίθηκε, με την Ολλανδία να καταλαμβάνει την κορυφή του δεύτερου ομίλου του προολυμπιακού τουρνουά μετά τη νίκη επ...

Η πρωτιά του ομίλου μας κρίθηκε, με την Ολλανδία να καταλαμβάνει την κορυφή του δεύτερου ομίλου του προολυμπιακού τουρνουά μετά τη νίκη επί της εθνικής μας ομάδας με 13-6.

Η άμυνα δεν είχε την ίδια απόδοση και πάθος με τα προηγούμενα παιχνίδια ενώ και το ποσοστό στην πάικτρια παραπάνω ήταν κάκιστο. Έτσι πολύ απλά ήλθε η ήττα για την παγκόσμια πρωταθλήτρια που σε αυτό το παιχνίδι έδειξε ένα πρόσωπο παρόμοιο με αυτό που είδαμε στο Κίρισι.Από τις Οράνιε πολύ καλή η Φαν ντερ Μέιντεν,αμυντικά, όπως και η «δικιά» μας Ίφκε Φαν Μπέλκουμ που πέτυχε 2 γκολ.

Ίσως τελικά να βγήκαν και τα κομπιουτεράκια και να υπολόγισαν, ο Γιώργος Μορφέσης και οι συνεργάτες του, την καλύτερη πιθανή αντίπαλο από τον πρώτο όμιλο.Ίσως...Ένας όμιλος πόυ είναι ο πλέον αμφίρροπος με όλες τις ομάδες ισόβαθμες στην τελευταία αγωνιστική.
Λίγο μετά τις 10 θα ξέρουμε τελικά με ποιά ομάδα θα τεθούν αντιμέτωπες οι διεθνείς μας στο κρίσιμο αυριανό παιχνίδι.

Τα οκτάλεπτα: 2-3,1-3,1-4,2-3

Ελλάδα (Μορφέσης): Κούβδου, Tσουκαλά 1 (πεν.), Mελιδώνη, Ψούνη, Λιόση 1, Aβραμίδου, Aσημάκη, Ρουμπέση 1, Γεςρόλυμου 2 (1 πεν.), Mανωλιουδάκη, Aντωνάκου, Λαρά 1, Διαμαντοπούλου

Κατάταξη Ομίλου

1. Ολλανδία 7

2. Ελλάδα 6

3. Καναδάς 5

4. Καζακστάν 1

5. Βραζιλία 1

Πηγή: pamesports.gr

----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.