Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΠΟΛ ΑΛΒΑΝΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Πλούσια δράση διέθετε 31χρονος Αλβανός δραπέτης, ο οποίος ήταν καταζητούμενος από την Interpol εδώ και 2,5 χρόνια και εντοπίστηκε στην Κρή...

Πλούσια δράση διέθετε 31χρονος Αλβανός δραπέτης, ο οποίος ήταν καταζητούμενος από την Interpol εδώ και 2,5 χρόνια και εντοπίστηκε στην Κρήτη: από κοινές ληστείες και κλοπές μέχρι κατοχή στρατιωτικού υλικού και πυρομαχικών.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, ο άνδρας φέρεται πως τα είχε σχεδιάσει όλα πολύ καλά. Αφού συνελήφθη, δικάστηκε και καταδικάστηκε, μέσα στη φυλακή επέδειξε υποδειγματική συμπεριφορά, κι έτσι όταν ζήτησε ολιγοήμερη άδεια δεν του την αρνήθηκαν. Ο Αλβανός όμως δε γύρισε ποτέ και από το 2009 έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του και από την Interpol. Την ίδια στιγμή ο 31χρονος είχε εγκατασταθεί στο Τυμπάκι της Κρήτης.

Χθες το βράδυ, στους Βώρους της Μεσαράς, κατά τη διάρκεια τυπικού αστυνομικού ελέγχου για εξακρίβωση στοιχείων, οι αστυνομικοί έβγαλαν λαβράκι. Κατά την προσαγωγή του άνδρα διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από την Interpol, και ο καταζητούμενος βρέθηκε για άλλη μια φορά με χειροπέδες.

----------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.