Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΛΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ! Ενα εξόχως αντισυνταγματικό νομοσχέδιο που αποτελεί κατάφορη παραβίαση της ισονομίας κα...

ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!

Ενα εξόχως αντισυνταγματικό νομοσχέδιο που αποτελεί κατάφορη παραβίαση της ισονομίας και ισοπολιτείας στην Ελλάδα, αποτέλεσμα των πρόσφατων επαφών του ΓΑΠ με τον Ερντογάν, με σκοπό την υφαρπαγή των ψήφων της μειονότητας από το ΠΑΣΟΚ!

Πρέπει να τα πάρουμε απόφαση. Ζούμε σε μια χώρα, που δυστυχώς ταίρι της δεν θα βρεθεί σ’ ολόκληρο τον κόσμο.

Μετά τις απαράδεκτες ενέργειες του κ. Παπακωνσταντίνου (ΥΠΕΚΑ) και αφορούσαν στην «κάλυψη» της ΔΕΗ, αλλά και της κυβερνητικής αναλγησίας, αναφορικά με την είσπραξη της χρέωσης ΥΚΩ, έρχεται σήμερα νέο χτύπημα.

Η ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Αυτή την φορά, ιθύνων νους ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη, κ. Αχμέτ Χατζή Οσμάν, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την κατάθεση του νέου οικοδομικού κανονισμού (από τον κ. Παπακωνσταντίνου και με εισηγητή στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή τον κ. Σηφουνάκη), ζήτησε να συμπεριληφθεί τροπολογία, η οποία αφορά τον μειονοτικό πληθυσμό της Θράκης και «αξιώνει» την μεροληπτική αντιμετώπιση, στο όνομα των μειονοτήτων, και την καταβολή του ενιαίου προστίμου κατασκευής αυθαιρέτων, που επιβάλλεται σε όσους κατέχουν αυθαίρετα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

4 σχόλια

  1. και συ πληρωνε ελληνα μαλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπως ειχαν κανει οι τουρκοι στους ελληνες της κ.πολης τους ειχαν βαλει τον φορο βαρλικ και τους προβιβασανε στο ασκαλε της ερζουρουμ το 50 τα κοθονια που νομοθετουν θα πρεπει να ξερουν και για αυτο το εξυπνο δωρο των τουρκων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καποιοι Ελληναρες συνεχιζουν να παιζουν το παιχνιδι της Αγκυρας λεγοντας ακομη εν ετη 2012 για Μουσουλμανους <> και Χριστιανους Ελληνες.... Συγχαρητηρια οτι μας λεει το Προξενειο μας λετε και εσεις. Ενας Ελληνας Πομακος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον απέσυραν κι αυτόν. Είπαμε, ξείπαμε. Τέτοιοι καραγκιόζηδες μας κυβερνούν.

    Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι και πάλι μόνον ο ΛΑ.Ο.Σ. αντέδρασε και μάλιστα πολύ έντονα, αναγκάζοντας τον γαμπρό του Δασκαλαντωνάκη να κάνει πίσω. Μπράβο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.