Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟΝ 3ο ΤΗΣ ΓΑΔΑ Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΜΠΡΙΑΜ, ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΦΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ

Δύσκολα έκρυβε την οργή του ο Ακης Τσοχατζόπουλος όταν βρέθηκε μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους στον 3ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής...

Δύσκολα έκρυβε την οργή του ο Ακης Τσοχατζόπουλος όταν βρέθηκε μακριά από κάμερες και δημοσιογράφους στον 3ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Στoν 3ο όροφο είναι τα κρατητήρια ανηλίκων και στον 7ο είναι εκεί που κρατούνται οι "σκληροί" ποινικοί. Ίσως και να είναι η μόνη "ειδική" μεταχείριση που είχε ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της πολιτικής.

Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, σε αυτό τον όροφο και σε ένα κελί που θα είναι μόνος του θα περάσει όλο το Πάσχα μέχρι την Δευτέρα που θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Τις περισσότερες ώρες μέχρι αργά το βράδυ ήταν αμίλητος αλλά όσοι ήταν δίπλα του ένιωθαν πολύ καλά την οργή του να ξεχειλίζει. Πίκρα, απογοήτευση αλλά και θυμός.

 Αφού τοποθέτησε σε ειδικό ντουλαπάκι τα προσωπικά του αντικείμενα όπως συμβαίνει με όλους τους κρατούμενους, οι αστυνομικοί του έφεραν βραδυνό. Φαγητό από την αστυνομική λέσχη που λειτουργεί μέσα στη ΓΑΔΑ.

 Το μενού νηστίσιμο στο πνευμα των ημερών: Μπριάμ, σουπιές με κοφτό μακαρονάκι και γίγαντες... dexiextrem.blogspot.com
----------------------------------

8 σχόλια

  1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΑΚΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΑ ΤΟΥ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ειδική μεταχείριση άρχισε αφ' ης στιγμής δεν του πέρασαν χειροπέδες. Και είναι ένα ζήτημα αυτό, για το οποίο πρέπει να δοθούν εξηγήσεις. Διαφορετικά, ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

    Το ότι πρόκειται για προεκλογική μασκαράτα, τα φανεί αμέσως μετά τις εκλογές, όταν θα βγει με εγγύηση και απαγόρευση εξόδου από την χώρα. Έπειτα θα παρουσιαστούν διάφορες "ασθένειες", που χρίζουν θεραπείας στο εξωτερικό και το πράγμα θα ξεχαστεί σιγά-σιγά, "βοηθούντων" και το καταιγιστικών φορολογικών μέτρων που έρχονται μετά τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kai omws egeine eidikh metaxeirhsh ston kurio tzoxatzopoulo dioti alo faghto trwne oi kratoumenoi kai alo oi Astynomikoi etsi?....h astynomikh lesxh kanei faghto gia tous andres kai gynaikes astynomikous oxi fyshka gia tous kratoumenous....amma eitan kanenas ftwxos Ellhnas 8a ton afhnan nhstiko.....
    G amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αίσχος. Όλοι θα ανεβάσουμε χοληστερίνη και αυτός ο αλτρουιστής πολιτικός που θυσιάστηκε για το καλό της πατρίδας θα λοιώνει στο κελλί. Αστακό αλλ ιντιέν και γαρίδες μαδαγασκάρης δεν του είχαν; Φτού μας. Η γελοιοποίηση του πολιτικού συστήματος θα φανεί με την δικαιολογία που θα χρησιμοποιήσουν για να τον ξαμολύσουν άσπιλο και άμωμο στην κοινωνία. Θέλω να δω ποιός ξεφτιλίατρος θα βρεθεί να του δώσει κανένα σκατόχαρτο για να την γλυτώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. SAN POLY DEN ASXOLOUMASTE ME TON KLEFTH / PRODOTH POU RHMASE THN PATRIDA MAS..

    GIATI DEN TON VAZOUNE NA EKSASKHSH TO EPAGELMA POU EKANE STHN STUGART THS GERMANIAS. KAI NA KA8ARHSH OLA TA KELIA ???


    LAKIS GALIOUIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποιος ισχηρος αννδρας της πολιτικης στοχε ισχηρω λαμογιο της πολιτικης να πεις βρηκαν την πιστα αδεια και εκαναν αυτα που εκαναν και αυτος ειναι ο πιο μικρος για να δουμε απο κατω πιο βαθεια τι θα βγει ελπιζω να μην μεινουν μονο με αυτον τον μπαγασα η βουλη ειναι ολο με τετοιους γεματη αστρατευτοι μεγαλομανεις με δικτατορικες τασεις ραβουν και κοβουν για τον κοσμο και οι ιδιοι ειναι στο απιποβλητο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.