Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

YΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Κατάληψη στο κτήριο του κέντρου απασχόλησης του ΟΑΕΔ στην οδό Παιραιώς πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον οργανισμό. Οι εργαζόμενοι διαμα...

Κατάληψη στο κτήριο του κέντρου απασχόλησης του ΟΑΕΔ στην οδό Παιραιώς πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στον οργανισμό. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται έντονα διότι δεν τους έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα των τελευταίων μηνών, ενώ ο σύλλογος των υπαλλήλων καταδικάζει τις καταργήσεις οργανισμών με αποτέλεσμα ο αριθμός των εργαζομένων να έχει μειωθεί σημαντικά. Οι υπάλληλοι του ΟΑΕΔ διευκρινίζουν ότι δεν αντιτίθεται στην επικείμενη μεταφορά υπαλλήλων από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας στον ΟΑΕΔ, αλλά στις συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων. Μεταξύ άλλων ζήτησαν εάν καλύτερο ΟΑΕΔ , Δημόσιο με κοινωνικό χαρακτήρα στην υπηρεσία του πολίτη. Η κατάληψη ήταν συμβολική και κράτησε σχεδόν τρεις ώρες , ενώ ανακοίνωσαν πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα θα πραγματοποιούνται τετοιου είδους κινήσεις.

1 σχόλιο

  1. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΟΠΟΥ
    1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΗΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΟΡΤΕΣ.
    2. ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ)!!!!!!
    ΘΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΧΙΛΙΟΠΡΟΔΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ?????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.