Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...

Τη σημερινή απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, να ορίσει άμεσα τρεις χώρους κλειστής, προσωρινής φιλοξενίας για παράνομους αλλο...

Τη σημερινή απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, να ορίσει άμεσα τρεις χώρους κλειστής, προσωρινής φιλοξενίας για παράνομους αλλοδαπούς, χαιρετίζει με γραπτή του δήλωση ο υπ. Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης. Ο υπουργός ευελπιστεί - όπως σημειώνει - ανάλογη ευαισθησία και ταχύτητα να δείξουν και τα υπόλοιπα Περιφερειακά Συμβούλια της χώρας. Και καταλήγει: «Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση του σχεδίου της για μια αποτελεσματική και δίκαιη διαχείριση των παράνομων μεταναστευτικών ροών».

Το απόγευμα, το Περιφερειακό Συμβούλιο υπερψήφισε τη δημιουργία τριών Κέντρων Φιλοξενίας Μεταναστών στην Αττική. Σε προσεχή του συνεδρίαση θα προτείνει τους χώρους για την εγκατάσταση των κέντρων αυτών και γι αυτό ζητά η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής να προτείνει συγκεκριμένους χώρους όπου θα δημιουργηθούν τα Κέντρα. Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός σημείωσε ότι «πρέπει να ξεφύγουμε από τη λογική «ναι στα κέντρα, αλλά στην αυλή του γείτονα»« και επισήμανε τον «ορατό και άμεσο κίνδυνο να βγούμε από τη Συνθήκη Σέγκεν, με καταστροφικές συνέπειες για τη χώρα»

 Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι δήμαρχοι Ασπροπύργου Ν. Μελετίου, Μάνδρας-Ειδυλλίας Γ. Δρίκος και Μεγαρέων Ι. Μαρινάκης που εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους στη δημιουργία των Κέντρων στην περιοχή τους. Με τη θέση τους συντάχθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Δ. Αττικής Στ. Δήμου.

2 σχόλια

  1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΙΑ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.ΕΧΘΕΣ Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ 15 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ 2,ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥΣ Η ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΕΙΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να φτιαξετε και ενα κεντρο λαθρομεταναστων στην εκαλη η στην πολιτεια η στην κηφισσια,τελος παντων.γιατι τους αποφευγετε αφου τους αγαπατε τοσο πολυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.