Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΑΣΑΝ ΡΟΥΜΑΝΟ ΛΗΣΤΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΩΝ... ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!

Με πλαστό διαβατήριο Ρουμανίας κυκλοφορούσε ελεύθερα στην Ελλάδα και στις χώρες της «Σένγκεν» ένας 33χρονος Αλβανός, μέλος της σπείρας τω...

Με πλαστό διαβατήριο Ρουμανίας κυκλοφορούσε ελεύθερα στην Ελλάδα και στις χώρες της «Σένγκεν» ένας 33χρονος Αλβανός, μέλος της σπείρας των πέντε κακοποιών που είχαν ληστέψει δυο κοσμηματοπωλεία στην Αρχαία Ολυμπία και την Κρέστενα Ηλείας τον Φεβρουάριο και το Μάρτιο του 2011.
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου εντόπισαν τον αλλοδαπό και έναν συνεργό του, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν προϊόντα κλοπών. Όμως, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να εντοπίσουν το σπίτι του 33χρονου, που τους οδήγησε σε… άλλο! Αν το βρουν, πιστεύουν ότι θα ανακαλύψουν κλοπιμαία από σωρεία διαρρήξεων που πιστεύουν ότι έχει διαπράξει, ενώ ως τώρα έχουν εξιχνιαστεί μόνο δύο.

Ο 33χρονος θα προσαχθεί και στην ανακρίτρια Πύργου για να απολογηθεί για τις δυο ληστείες, οι οποίες είχαν εξιχνιαστεί πριν από δυο μήνες και σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης. Άλλος ένας ομοεθνής του που συμμετείχε στις ληστείες είχε συλληφθεί από την Ασφάλεια Πύργου, ενώ οι υπόλοιποι τρεις αναζητούνται.

 protothema.gr
----------------------------------------------

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.