Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΑΡΧΕΙΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ

Το πρώτο μέρος της βοήθειας προς το Δήμο του Αιγάλεω θα παραδώσει την ερχόμενη Πέμπτη στην Αθήνα ο Δήμαρχος Κυθρέας Πέτρος Καρεκλάς. Μαζί ...

Το πρώτο μέρος της βοήθειας προς το Δήμο του Αιγάλεω θα παραδώσει την ερχόμενη Πέμπτη στην Αθήνα ο Δήμαρχος Κυθρέας Πέτρος Καρεκλάς. Μαζί με τον κ. Καρεκλά μεταβαίνει και ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Κυθρέας, ο κ. Καρεκλάς μεταβαίνει στην Αθήνα την ερχόμενη Τετάρτη, 4 Απριλίου, για να παραδώσει την επομένη στο Δήμαρχο Αιγάλεω, Χρίστο Καρδαρά, το πρώτο μέρος της βοήθειας που έχει συλλεγεί μέχρι σήμερα, στα πλαίσια σχετικού Εράνου για τους δεινοπαθούντες Έλληνες αδελφούς μας.

«Η μετάβαση του Δημάρχου στην Αθήνα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εκκλησία της Κύπρου και θα συνοδεύσει το Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο τον Β΄ που επίσης μεταβαίνει την Τετάρτη στην Αθήνα στα πλαίσια της ευρύτερης αποστολής της Εκκλησίας για βοήθεια στους Ελληνες αδελφούς μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

 Οι εισφορές χρημάτων για τον έρανο συνεχίζονται μέχρι τις αρχές Απριλίου και μπορούν να γίνονται είτε σε Εξουσιοδοτημένους Εκπροσώπους του Δήμου (τηλ. 22-438956) είτε σε Τράπεζες σε ειδικούς προς τούτο λογαριασμούς που έχουν ανοιχθεί [Τράπεζα Κύπρου: 357004455288 και Λαϊκή Τράπεζα: 35000310262(Σ)]. koukouvagia.com

-----------------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.