Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ...

Άρχισαν στοχευμένες επιχειρήσεις της αστυνομίας στην Αττική για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας κυρίως στο κέντρο της πόλης την ίδια...

Άρχισαν στοχευμένες επιχειρήσεις της αστυνομίας στην Αττική για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας κυρίως στο κέντρο της πόλης την ίδια ώρα που έχει φουντώσει η συζήτηση και οι διαμάχες για το πού θα γίνουν τα κέντρα κλειστής κράτησης μεταναστών.

Οι επιχειρήσεις δεν έχουν το χαρακτήρα «γενικευμένης σκούπας» αλλά θα αφορούν την αντιμετώπιση κυρίως του παρεμπορίου, της διακίνησης ναρκωτικών και της πορνείας.

Ήδη στη Νομική Σχολή, σε επιχείρηση που έγινε, συνελήφθησαν 29 αλλοδαποί, κυρίως για παραεμπόριο, φαινόμενο που έχει πάρει διαστάσεις και έξω από την ΑΣΟΕΕ στην Πατησίων.

Στην οδό Μάρνη έγινε επιχείρηση από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, όπου διέμεναν παράνομα 26 μετανάστες, ενώ συνελήφθη και ένας αλλοδαπός που εκμίσθωνε διαμερίσματα έναντι ευτελούς αντιτίμου.
Παρόμοιες επιχειρήσεις όπως τονίζεται από τη ΓΑΔΑ θα συνεχιστούν, και σε αυτές παίρνουν μέρος όλο το 24ωρο πάνω από 600 αστυνομικοί στο κέντρο της πόλης, οι 450 από διάφορες υπηρεσίες και οι 150 από τις δυνάμεις των ΜΑΤ.

Παράλληλα προχωρά η ενίσχυση της ομάδας ΔΙΑΣ με επιπλέον 1000 άτομα. Στις αρχές της εβδομάδας εντάσσονται στη δύναμή της άλλοι 200 αστυνομικοί και τις επόμενες ημέρες επιπλέον 680 ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους και θα βγουν στους δρόμους.

Όσοι συλλαμβάνονται θα οδηγούνται σε κρατητήρια αστυνομικών υπηρεσιών όπου υπάρχει διαθεσιμότητα, ενώ γίνεται προσπάθεια να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την πιο γρήγορη απέλαση όσων βρίσκονται παράνομα στη χώρα.

Τα θέματα αυτά συζητήθηκαν σε σύσκεψη που είχε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη ΓΑΔΑ, με αξιωματικούς.

Για το θέμα των κλειστών κέντρων κράτησης ο υπουργός συναντήθηκε το απόγευμα με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί με δημάρχους της Αττικής και με εκπροσώπους του Εμπορικού Κόσμου. zougla.gr/

2 σχόλια

  1. Προεκλογικά σε γνωστή χώρα η οποία δεν είναι η Ελλάδα, κοροϊδεύουν το κοπάδι των ηλίθιων ψηφοφόρων, ώστε να ξαναεκλεγούν. Και καθώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με κενό περιεχομένου κρανίο, η επανεκλογή των ίδιων καταστροφέων είναι δεδομένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έβαλε προεκλογικό νέφτι στα οπίσθιά του ο Μικές και καλπάζει με τους λαθρό; Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.