Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΤΟΙΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΨΥΧΑΡΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ!

Αυτό πού είναι πιό βέβαιο κι από την περιστροφή της γής γύρω από τον άξονα της , είναι ότι ο καινουργιοδεξιός Ανδρέας Ψυχάρης, Διπλωματικό...

Αυτό πού είναι πιό βέβαιο κι από την περιστροφή της γής γύρω από τον άξονα της , είναι ότι ο καινουργιοδεξιός Ανδρέας Ψυχάρης, Διπλωματικός Σύμβουλος του Σαμαρά θα είναι βουλευτής μετά τις επόμενες εκλογές, ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ!

Έτσι πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι για καλό και για κακό έχει εκπονήσει σχέδιο διαφυγής με ταχύπλοο και για να γίνει αυτό πιό επιχειρησιακό, προτείνει να μεταφερθεί η Βουλή στην παραλία...

Προφανώς γνωρίζει ότι το Πολεμικό Ναυτικό έχει πιό αργά αντανακλαστικά στα Κινήματα (τους έχει φάει η πολύ δημοκρατία...) οπότε η θαλάσσια οδός δίδει μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας διαφυγής. Κι αν νομίζετε ότι αστειευόμαστε δείτε τις δηλώσεις του σε εκδήλωση που διοργάνωσε το ΕΒΕΑ:

«Είναι ώρα λοιπόν να μετακομίσουν εκτός του κέντρου της Αθήνας, η Βουλή, το Πρωθυπουργικό Γραφείο και το Υπουργείο Οικονομικών. Για το υπουργείο Οικονομικών υπάρχουν ήδη σχέδια κι έχουν ξεκινήσει κάποιες διαδικασίες.

Η Βουλή μπορεί να παραμείνει στο Σύνταγμα μόνο για τις πανηγυρικές συνεδριάσεις και να συνεδριάζει σε ένα σύγχρονο κτίριο εκτός του κέντρου της Αθήνας, για παράδειγμα σε νέες εγκαταστάσεις που θα δημιουργηθούν στο Δέλτα Φαλήρου ή κάπου αλλού.

Όλοι γνωρίζουμε ότι τώρα εκτός του βασικού κτιρίου, οι υπηρεσίες της Βουλής καταλαμβάνουν μια σειρά από άλλα κτίρια στο Σύνταγμα που θα μπορούσαν είτε να ενοικιαστούν, είτε να πωληθούν για να χρηματοδοτήσουν την μετεγκατάσταση. Είναι βέβαιο ότι οι πορείες προς το Σύνταγμα θα σταματήσουν ή θα περιοριστούν σημαντικά. Το ιστορικό κέντρο της Αθήνας θα αναγεννηθεί και τα μάρμαρα που στρώνονται δεν θα σπάνε κάθε λίγο για να μετατραπούν σε πυρομαχικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α.Ψυχάρης.

Τι άλλο να προσθέσθούμε εκτός από το παρακάτω τσιτάτο:

«ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ» ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ!

«ΣΤΟΧΟΣ»


----------------------------------------------

2 σχόλια

  1. μορε και παραλια να πανε γιαλο γιαλο θα τουσ περικικλοσουμε τοσα χρονια με αιμα πληρονουμε φορουσ ανυπαρκτη ασφαλεια και τωρα χαρατσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!
    ΝΑΙ, ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ!!!!

    BYZANTIOC

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.