Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο ! ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΙ ΜΕ ΜΑΓΙΚΑ ΥΓΡΑ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΑΝ ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ!

ΠΟΙΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΥΤΑΡΑΚΗΣ;;; ΟΙ ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!!! Συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στη Ρόδο, από α...



ΠΟΙΟΣ ΚΑΖΑΚΗΣ; ΠΟΙΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΥΤΑΡΑΚΗΣ;;; ΟΙ ΚΑΜΕΡΟΥΝΕΖΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ!!!


Συνελήφθησαν το πρωί της Παρασκευής στη Ρόδο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, δυο υπήκοοι Καμερούν ηλικίας 41 και 29 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα, απάτη, πλαστογραφία και παραχάραξη.

Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται ακόμη δύο αλλοδαποί συνεργοί τους, από τους οποίους ο ένας, φέρεται και ως το αρχηγικό μέλος της ομάδας. Ειδικότερα, στις αρχές Δεκεμβρίου του 2011, συνεργός του φερόμενου ως «αρχηγού» της ομάδας, ήρθε σε επικοινωνία με 63χρονο ημεδαπό επιχειρηματία και εξέφρασε το ενδιαφέρον του να αγοράσει ακίνητο σε περιοχή της Ρόδου.

Μετά από είκοσι ημέρες περίπου, το αρχηγικό μέλος της ομάδας μετέβη στη Ρόδο και σε ραντεβού που είχαν κανονίσει με τον 63χρονο, για να δει ένα οικόπεδο, του πρότεινε μία μέθοδο προκειμένου να πετυχαίνει τριπλασιασμό των χρημάτων του (χαρτονομισμάτων) και με αυτό τον τρόπο να ξεπληρώσει το χρέος που θα προέκυπτε από το τίμημα της αγοραπωλησίας του οικοπέδου.

Σε επίδειξη που πραγματοποίησε, προκειμένου να πείσει τον 63χρονο, χρησιμοποίησε δυο λευκά χαρτιά, τα οποία ισχυρίστηκε ότι ήταν καμουφλαρισμένα ευρώ, προερχόμενα από χώρα της Αφρικής και βάζοντας ανάμεσά τους ένα γνήσιο χαρτονόμισμα των 50 ευρώ, τα εμπότιζε με ειδικά υγρά και στην συνέχεια εμφάνιζε τεχνηέντως, τρία γνήσια χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.

Στο χρονικό διάστημα που ακολούθησε, είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες μεταξύ τους, για να κανονίσουν νέο ραντεβού τους και συνέστησε στον 63χρονο τους δυο συλληφθέντες ως μέλη της ομάδας του που λειτουργούσαν για λογαριασμό του.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που διεξήχθη την Παρασκευή το πρωί, σε προσυνεννοημένο ραντεβού, προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και κατά τη διάρκεια σχετικής επίδειξης για τον πολλαπλασιασμό των χαρτονομισμάτων, συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Καμερούν.

Στην κατοχή τους, αλλά και σε έρευνα που ακολούθησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-εκατόν ενενήντα επτά (197) πλαστά χαρτονομίσματα (από τα οποία 103 των 200 ευρώ και 94 των 100 ευρώ) συνολικής αξίας 30.000 ευρώ
-δυο δεσμίδες που περιείχαν λεύκα χαρτιά σε μέγεθος χαρτονομισμάτων των 100 και 200 ευρώ
-το χρηματικό ποσό των 740 ευρώ
-μια πλαστική σακούλα που περιείχε άγνωστη χημική ουσία σε σκόνη
-δυο μπουκάλια που περιείχαν άγνωστο υγρό
-δυο χειρουργικές μάσκες
-τρία κινητά τηλέφωνα
-δύο πλαστά δελτία ταυτότητας Γαλλικών Αρχών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη και τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Ρόδου.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

------------------------------------------


2 σχόλια

  1. Οι αραπηδες, οι νεγροι...
    ειναι σε κατι καλοι τελικα...χαχαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.