Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα του υπουργείου προστασίας του (λαθρομετανάστη), συγνώμη του πολίτη θέλαμε να πούμε, σχετικά με τους χώ...


Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα του υπουργείου προστασίας του (λαθρομετανάστη), συγνώμη του πολίτη θέλαμε να πούμε, σχετικά με τους χώρους φιλοξενίας και συγκέντρωσης λαθρομεταναστών σε στρατόπεδα του νομού μας και ειδικότερα στο στρατόπεδο ΝΑΤΣΙΟΥ της Ελευθερούπολης όπως αναφέρθει, η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ, έχοντας χρέος να ενημερώσει τους πολίτες του νομού μας,για τις επιπτώσεις και παρενέργειες που μπορεί να έχει μια τέτοια κίνηση από πλευράς πολιτείας, ως χώρος συγκέντρωσης λαθρομεταναστών αναφέρει τα εξής…

Ο τόπος μας είναι η γη της επαγγελίας. Αντί να κοιτάξουμε να τον αξιοποιήσουμε στον μέγιστο βαθμό ανάπτυξης τουρισμού, κοιτάμε ολο και περισσότερο να τον εκμηδενήσουμε, με αποτέλεσμα να έχουμε μεγάλο αριθμό ανέργων.σαν να μην έφτανε αυτό, η πολιτεία αποφάσισε για εμάς, χωρίς εμάς να φέρει λαθρομετανάστες σε στρατόπεδα (φιλοξενίας) όπως θελει αυτή να τα λέει.αλλά τι να πει κανείς. Πολύ (μεγαλος τοπος) στα χέρια πολύ (μικρών ανθρώπων)

 Αυτους τους λαθρομεταναστες κυριοι που θελετε να σκορπισετε σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ ,γνωριζετε από πού κραταει η σκουφια τους;

 Να είναι σαν τον μουσουλμανο εξτρεμιστή της Τουλούζης που σκότωσε 7 μικρα παιδακια; Να είναι σαν τους μουσουλμάνους που σκοτώσανε πέρυσι τον Έλληνα οικογενειάρχη που πήγε να γεννήσει η γυναικα του για μια καμερα; Να είναι συνεργοι της αλ καιντα; Να είναι μουσουλμανοι ορκισμενοι τζιχαντ; Να είναι πρακτορες ξενων χωρων; Κανεις δεν ξερει. Όλα αυτά τα χρονια ειδαμε τα εγκληματα των λαθρομεταναστων που εχουνε διαπραξει.εμεις θα μεινουμε απαθεις σε αυτην την προκληση; Δεν πρεπει να αντιδρασουμε; Ξαφνικα η πολιτεια μεσα σε εικοσι μερες θελει να λυσει προβλημα εικοσι ετων.ξαφνικα μας ειπανε ότι ανακαλυψανε την αμερικη.

Με την ελευση αυτων των ατομων στην πατριδα μας, τα τελευταια χρονια,ειδαμε να εμφανιζονται ξανα,αρρωστιες που ειχαμε να δουμε εδώ και 100 χρονια χολερα-πανουκλα-φυματιωση-υπατιτιδα και ειτζ σε εξαρση,αρα με τον ερχομο των λαθρομεταναστων στην περιοχη κινδυνευουμε αμμεσα και εμεις και τα παιδια μας.

Και ενώ τα λαμογια οι πολιτικαντηδες δεν εχουνε σταματησει την αιμοραγιατων λαθρομεταναστων από τα συνορα του εβρου,κουβαλανε στις περιφερειες με προεκλογικα τερτιπια λαθροεισβολεις δεξια και αριστερα.αυτα κυριοι είναι τεχνασματα πολιτικα.με ημιμετρα δεν θα λυθει η αιμοραγια της λαθρομεταναστευσης.

Επι πολλα χρονια δεν φροντισανε τα λαμογια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για την μεταναστευτικη πολιτικη της χωρας,διοτι δεν τους αφηνε το φαγοποτι να το λυσουνε,και σημερα σκαει σαν ορολογιακη βομβα στα θεμελια της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.καραβανια αλλοθρησκων περνανε κάθε μηνα τα συνορα μας.κανεις όμως δεν μιλουσε μεχρι σημερα για αυτην την 5η φαλαγγα.

 Ποιος τους δινει 3000 δολαρια το κεφαλι για να ερθουνε στην ελλαδα αναρωτηθηκε κανεις; Γιατι δεν μενουνε στην τουρκια που είναι ομοθρησκοι και εχει και δουλειες με αναπτυξη 8,8 τον χρονο.παρα ερχονται στην εξαθλιωμενη ΕΛΛΑΔΑ.αρα υπαρχει σχεδιο.Μεγα λαθος της πολιτειας είναι να σκορπισει στις δεκα περιφερειες της Ελλαδος τους λαθρομεταναστες.οσο είναι στην αθηνα ελεγχονται διοτι ο μεγαλος ογκος τους είναι εκει και την μαζα μπορεις να την ελεγχεις,αν την διαιρεσεις υπαρχει ο κινδυνος να δημιουργησουνε μουσουλμανικους θυλακες και σε μια πιθανη εξεγερση που θα επιχειρησουνε σιγουρα,θα τους βρουμε μπροστα μας.εδω και χρονια φωναζουμε εμεις για τους λαθρομεταναστες αλλα καποιοι επιτηδες μας ελεγαν φασιστες,και ρατσιστες.τωρα που υπαρχει οργανωμενο σχεδιο της πολιτειας ολοι αυτοι τι είναι?οι πολιτες της χωρας που θα αντιδρασουνε σαν και εμας τι είναι;

Άλλο η νομιμη μεταναστευση και άλλο η παρανομη.

ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΒΑΛΑΣ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ,ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.

 ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ. ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ; ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ.

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 1και 2 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΒΙΖΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ.

 Πρεπει να το καταλαβουνε ολοι,ότι οι λαθρομεταναστες δεν είναι προβλημα της ΕΛΛΑΔΟΣ μονο,είναι ολης της Ευρωπης.

Σταματηστε να ειστε επιτελους να ειστε ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!ερχομαστε από γεννιες ΗΡΩΩΝ!!!δεν αξιζει να εχει ο τοπος μας μια τετοια τυχη.αρκετα εχουμε υποστει μεχρι σημερα.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ .ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΒΟΥΖΑ, ΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

http://www.patriotikikinisikavalas.blogspot.com/

2 σχόλια

  1. Μήπως μπορεί ο Χρυσοχοϊδης η κάποιος άλλος φωστήρας να απαντήσει;;; 32 στρατόπεδα επί 1000 άτομα το στρατόπεδο = 32000 άτομα. 32000 άτομα με 3 μεριδες φαγητό την ημέρα, επί 4 ευρώ η μερίδα =384000 ευρώ την ημέρα. Ηλεκτροδότηση χώρου για ανάγκες στρατοπέδου 1000 ατόμων (ενός Συντάγματος) επί 10 KWh επί 24 ώρες με 0.50 Ε η Κβωρα σε 32 στρατόπεδα = 3800 Ε την ημέρα, Παροχή νερου το ήμιση της ηλεκτρικής κατανάλωσης =1920 την ημέρα. Παροχή υγειονομικής περίθαλψης, καθαριότητος και φύλαξης 1500 Ε την ημέρα ανά στρατόπεδο = 48000 την ημέρα. Γενικό σύνολο (με μέτριους υπολογισμούς 437720 ευρώ την ημέρα ήτοι 13.131.600 εκατομμύρια ευρώ το μήνα. Χωρίς να υπολογίσουμε κόστος επισκευών στρατοπέδων, μεταφορικά, υλικά κλπ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;; Και αν έχουμε τόσα λέφτά διαθέσιμα για τους εισβολείς, τότε γιατί κόβετε πτητικά επιδόματα, επιδόματα πολυτέκνων, αναπήρων (πραγματικών όχι μαϊμού), υπηρεσιών περίθαλψης, μισθούς, συντάξεις κλπ;;;; Μήπως θα κόστιζε λιγότερο να τους στέλναμε από κει που ήρθαν και μάλιστα χωρίς να μας ρωτήσουν;;; Εκτός και αν έχετε υπογράψει (στα μουλωχτά όπως συνηθίζετε) κάποια υποχώρηση που εμείς ως ...."κυρίαρχος Λαός" έχουμε μαύρα μεσάνυχτα λόγω καθεστωτικών ΜΜΕ (μέσων μετάδοσης εγκεφαλοπάθειας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ,ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΑΣΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΝΑ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΦΥΓΟΔΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.