Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΠ' ΑΥΤΟΦΟΡΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥ

Στη σύλληψη ενός 50χρονου ανέργου προχώρησε η αστυνομία σήμερα το πρωί στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο ...

Στη σύλληψη ενός 50χρονου ανέργου προχώρησε η αστυνομία σήμερα το πρωί στην περιοχή του Χαϊδαρίου.


Έπειτα από έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας λάμβανε παράνομα από τις 24/10/2010 τη σύνταξη της μητέρας του (συνταξιούχος Δημοσίου), η οποία είχε φύγει από τη ζωή.


Η αστυνομία τον συνέλαβε επ’ αυτοφώρω στο ΑΤΜ της Αγροτικής Τράπεζας.

--------------------------

4 σχόλια

  1. Αυτός συνελήφθη γιατί δεν εισέπραξε σε βαλίτσα ή σε φάκελλο ή σε έμβασμα στο όνομα κρόκος για να σπουδάσει τα παιδάκια του. Ναι, να τιμωρηθεί με κάθειρξη 10 ετών αλλά να τιμωρηθούν και τίποτε γνωστά λαμόγια, γνωστής χώρας που φυσικά δεν είναι η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για φαντάσου!!!!!!!Μπράβο ρε "σαϊνια"!!!!! Πιάστε τον απατεωνίσκο, αλλά αφήστε τα λαμόγια να ξεκοκκαλίζουν τα κλεμμένα!!!! Μήπως ξέρετε που κατοικοεδρεύουν Τσουκάτος, Μαντέλης, Τζοχατζόπουλος, Βαρδινογιάννηδες, Λούβαρης, Κόκκαλης, Σπυρόπουλος, Λαλιώτης και σία ;;;; Α να χαθείτε ντενεκέδες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ? ΕΜ ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΜΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς θέλετε πιπέρι στο στόμα. Είναι δυνατόν να είναι απατεώνες τα κομματικά στελέχη όλων των κομμάτων στην μπανανία που βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.