Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ! ΟΚΤΩ ΤΡΥΑΜΑΤΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ!

Σκάφη του Τουρκικού Ναυτικού συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια άσκησης στη Θάλασσα του Μαρμαρά. Τα δύο σκάφη εκτελούσαν άσκηση στην περιοχή. Οκ...

Σκάφη του Τουρκικού Ναυτικού συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια άσκησης στη Θάλασσα του Μαρμαρά. Τα δύο σκάφη εκτελούσαν άσκηση στην περιοχή. Οκτώ άτομα τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στην ακτή από σκάφη της ακτοφυλακής κι από εκεί σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, το Δόγμα Νταβούτογλου για αύξηση της ναυτικής ισχύος της Τουρκίας, ώστε να καταστεί περιφερειακή δύναμη, θέλει μερικές διορθώσεις. Μάλλον ξέχασε να συμπεριλάβει την ανεξάρτητη μεταβλητή που ονομάζεται «τουρκική ναυτοσύνη»… defence-point.gr
—–

Σύμφωνα με το strategyreports.wordpress, τα δύο σκάφη που συγκρούστηκαν μεταξύ τους είναι δύο ταχέα περιπολικά κατευθυνομένων βλημάτων κλάσης Kilic II, ναυπήγησης της περιόδου 2009-2010.

---------------------------------------

15 σχόλια

  1. afou einai zwa re den kanoun gia tpt...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τόσο ηλίθιοι είναι πια?ε ρε γλέντιααααααααα.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΗΜΕΡΟΝΥΧΤΙΑ...(700.000.000) ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΚΟΜΑ Η ΡΩΣΣΙΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΙΡΑΝ-ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ...Ο ΔΕ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΜΥΡΙΣΕΙ ΘΑΝΑΤΟ......ΟΤΑΝ Η............... ΡΩΣΣΙΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ,... Η ΚΙΝΑ ΠΡΟΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΗ ...(200.000.000) ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ,ΘΑ ΞΕΡΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΦΡΑΤΗ ΠΟΤΑΜΟ......... Η ΔΕ ΜΑΧΗ...(ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ)......ΟΣΟ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ-ΝΕΡΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ...ΜΕΧΡΙ 2 ΜΗΝΕΣ....ΣΥΝΟΛΟ ΠΕΙΝΑΣ 19 ΜΗΝΕΣ....1 ΧΡΟΝΟΣ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΑ SUPER MARKET ΘΑ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ...ΠΑΡΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ...ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.....ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΕΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΙΡΑΝ...ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ..ΘΛΙΨΕΩΣ...ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!!ΠΑΡΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!
    Θ'13-15 με το έκτο σάλπισμα λύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι που ήταν δεμένοι στον ποταμό Ευφράτη που ετοιμάζονταν από καιρό για να σκοτώσουν το 1/3 των ανθρώπων. Θ'16 και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού δύο μυριάδες μυριάδων .Πιθανή στρατιωτική μεγάλη εμπλοκή θα ξεκινήσει από των χώρο της Μ. Ανατολής και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ευφράτη με στρατό ιππικής μορφής κι αριθμό συμπλοκής 2 ×(10.000 × 10.000)=200.000.000. Αναφέρεται στην μάχη του Αρμαγεδών. Το σημαντικό εδώ είναι ότι το 1/3 των ανθρώπων θα πεθάνουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως να έχουμε μια σύγκρουση πυρηνικής μορφής καθότι ολοένα και περισσότερα κράτη κατασκευάζουν πυρηνικά και θεωρείται σχεδόν αναπόφευκτη η μεγαλύτερη διάδοσή τους στο μέλλον, παρ όλες τις προσπάθειες των «μεγάλων» εθνών. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση, ένας κατακτητικός πάνοπλος στρατός 200.000.0000 ατόμων μπορεί άνετα να σκοτώσει το 1/3 των ανθρώπων με τα σημερινά δεδομένα και χωρίς την χρήση πυρηνικών όπλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΟΨΙΝ ΠΡΟΣ ΠΑΝΤΕΣ
    ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ, ΜΟΝΟ ΤΟ 1/3 ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ….
    «Και έσται εν πάση τη γη, λέγει Κύριος, τα δύο μέρη αυτής εξολοθρευθήσεται και εκλείψει, το δε τρίτον υπολειφθήσεται εν αυτή» (Αποκαλ. θ’, 18). Εκ των ασεβών, δεν θα αποθάνωσι πάντες κατά τον όλεθρον, αλλά πλείστοι εξ αυτών μετ’ αυτόν και ένεκα τούτου. Διο εις τας προφητευομένας ακρίδας «ερρέθη (ελέχθη)......... αυταίς, ίνα μη αδικήσωσι τον χόρτον της γης, ουδέ παν χλωρόν, ουδέ παν δέντρον, ει μη τους ανθρώπους, οίτινες ουκ έχουσι την σφραγίδα του Θεού επί των μετώπων αυτών. Και εδόθη αυταίς, ίνα μη αποκτήνωσιν αυτούς, αλλ’ ίνα βασανισθώσι μήνας πέντε• και ο βασανισμός αυτών ως βασανισμός σκορπίου, όταν παίση άνθρωπον. Και εν ταις ημέραις εκείναις ζητήσουσιν οι άνθρωποι τον θάνατον και ου μη ευρήσουσιν αυτόν, και επιθυμήσουσιν αποθανείν, και φεύξεται απ’ αυτών ο θάνατος»! (Αποκαλ. θ’,4- 6)Τότε «σε παράγκες θα καταντήσουν οι πολιτείες» (Αγίου Κοσμά του Αιτωλού) και εις πλείστας χώρας θα είναι εύρημα ο επιζών άνθρωπος εν τη γη. «Μετά τον πόλεμο, οι άνθρωποι θα τρέχουν μισή ώρα δρόμο, για να βρίσκουν άνθρωπο, να τον κάμουν αδερφό» (Αγίου Κοσμά του Αιτωλού), τραυματίαι δε, ασθενείς και άρρωστοι θα αποθνήσκωσιν αβοήθητοι, λόγω ολιγανθρωπίας. Οι δε νεκροί θα μένωσιν άταφοι, κατά την προφητείαν, «και έσονται τραυματίαι υπό Κυρίου εν ημέρα (οργής) Κυρίου, εκ μέρους της γης και έως εις μέρος της γης ου μη κατορυγώσιν (δεν θα ταφώσιν), εις κόπρια επί του προσώπου της γης έσονται» (Ιερεμ. λβ’,19). …"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άιντε και Χριστός Ανέστη κωλόζωα
    ΜΑΥΡΟΣΚΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παραθετουμε τις λεπτομερειες της ασκησης απο υποκλοπη των συνομιλιων των τουρκων .

    Η ασκηση λεγονταν "βουρ μαρμαρα ,γιουναν γιαταγαν γιοκ"

    Το σεναριο τους ηταν :

    Βγαινουν τα βαπορια στο Αιγαιο και πουλαμε τσαμπουκα .
    Αν -λεμε αν,σεναριο ειναι- σαλταρει κανενας στρατηγος των Ελληνων και μας την πεσει με το ΠΝ και αρχισει να μας κυνηγα τι γινεται ???

    Οποιος μπει πρωτος στα στενα του Μαρμαρα (βλεπε την αλανθαστη ναυτικη τακτικη του 12-13) γλυτωνει -το λεει και ο τιτλος της ασκησης .

    Δυο σκαφη ελαβαν το ΠΡΩΤΟ σημα που ελεγε "ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΛΑΧ ,ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑ ΤΟ ΠΝ" ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ το ΔΕΥΤΕΡΟ σημα που ελεγε "ΠΡΟΣΟΧΗ,προκειται για ΑΣΚΗΣΗ !!"
    (γιατι δεν ελαβαν το δευτερο σημα δεν καταφεραμε να μαθουμε ,την ειχαν κοπανησει ή ηταν τουαλετα οι ασυρματιστες εξ αιτιας του πρωτου, τεχνικη βλαβη ,ποιος ξερει...)

    Ετσι ορμησαν στα στενα να μπουν μεσα πρωτα και συγκρουστηκαν.
    Τα υπολοιπα τα ξερετε απο το αρθρο του ΣΤΟΧΟΥ

    Μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η γρουσουζια και το κακο ματι φταινε και η γλωσσοφαγια . Μπορουμε να τους προμηθευσουμε σκορδα και ενα επιτελειο γυφτισες με ειδικοτητα ξεματιαστρας και ξορκιστρας (κανει ξορκια) και φυσικα ματια χαντρες .
    Ειδη εγω θα μπω δυναμικα στο παιγνιδι των πολεμικων εξοπλισμων των τουρκων προμηθευοντας τους ΔΟΝΤΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ (αριστα μεσα ξεβασκανιασματος ) και φυλαχτα.

    ΝΑ δουμε τοτε αν θα ξανατρακαρουν μεταξυ τους ή θα τους πιασει το ματι σας ΧΑΙΡΕΚΑΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...

    Μπιλυ

    (Αλλα καλα να παθουν και αυτοι οι μπουνταλαδες ,τις Σμυρνιες που ηταν αστερια σε αυτα τις εδιωξαν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΟΥΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ?? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΡΑΚΑΡΟΥΝ ΔΥΟ ΠΛΟΙΑ ? ΝΑ ΤΑΝΕ ΒΑΡΚΕς ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΣΟ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΟΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Malta Yok για όσους θυμούντε χαχαχαχα

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @10:24 και 10:25

    ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 1/30 ΧΡΟΝΟ Η ΠΕΙΝΑ:;;;;;!

    ΧΑΧΑ ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑ!!! ΑΔΕΡΦΕ ΛΥΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ! ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ 7 ΜΗΝΕΣ;;;; Ε;;; ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ; ΑΣ ΜΗ ΓΕΛΙΟΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.. ΟΣΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΙΑ 3-4 ΜΗΝΕΣ... ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ!!! ΛΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ;;

    Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΜΑΣ ΚΑΠΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΣ ΣΑΚΑΡΑΚΕΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΕΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΟΙ ΗΛΙΘΗΟΙ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΓΙΓΑΝΤΑΣ''ΜΕ ΤΑ ΠΗΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αφου 700.000.000 θυματα με το μπαμ τοτε για πια τροφιμα μιλας ?????ολα μολυσμενα θα ναι και αφετερου δεν θα υπαρχουμε για να τα φαμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.