Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΡΑΧΤΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

Υπέρ της ανέγερσης ενός φράχτη κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων είναι ο Arno Klarsfeld πρόεδρος του γαλλικού Γραφείου για τη Μετανά...

Υπέρ της ανέγερσης ενός φράχτη κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων είναι ο Arno Klarsfeld πρόεδρος του γαλλικού Γραφείου για τη Μετανάστευση και την Ενσωμάτωση. Ο Arno Klarsfeld επεσήμανε σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα euractiv.com την ανάγκη κατασκευής του νέου αυτού φράχτη αφού όπως δήλωσε τα ελληνοτουρκικά σύνορα είναι διάτρητα.

O Arno Klarsfeld επιχειρηματολόγησε ότι υπάρχει μία «πόρτα μισάνοιχτη» στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία, η οποία πρέπει να κλείσει και να επιτρέψει στους Ευρωπαίους πολίτες, που ζουν με σχετική ευημερία, να αποφασίζουν ποιοι θα περάσουν στο έδαφός τους.

Ερωτηθείς για το πώς θα πρέπει να είναι αυτός ο φράχτης ο Arno Klarsfeld απάντησε: «Ένας φράχτης είναι φτιαγμένος από ηλεκτροφόρα καλώδια».

Το δημοσίευμα αναφέρεται στο ιστορικό της πρότασης για την κατασκευή φράχτη στα ελληνοτουρκικά σύνορα, υπενθυμίζοντας ότι οι ελληνικές αρχές εξέφρασαν πρόσφατα την επιθυμία να κατασκευάσουν ένα φράχτη με ευρωπαϊκούς πόρους.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ωστόσο, απέρριψε την ιδέα, υποστηρίζοντας ότι «τα τείχη και οι φράχτες είναι μέτρα με προσωρινό χαρακτήρα» για τα οποία δεν θα έπρεπε να ξοδευθούν χρήματα των Ευρωπαίων φορολογουμένων.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από την τοποθέτηση αυτή του Γάλλου αξιωματούχου το γενικό συμπέρασμα είναι ότι μόνο οι ξένοι πολιτικοί τελικά ενδιαφέροντα για την ασφάλεια του ελληνικού λαού ζητώντας το αυτονόητο δηλαδή τον έλεγχο των ατόμων που εισέρχονται κάθε μέρα στην Ελλάδα αφού οι Έλληνες πολιτικοί μόλις και με τα βίας πρόσφατα αποφάσισαν να κατασκευάσουν τον φράχτη στα 12 χλμ του Κάραγατς και όλα αυτά όταν μέσα σε 74 ημέρες έχουν δολοφονηθεί 7 Έλληνες από αλλοδαπούς.

5 σχόλια

  1. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΡΝΕΙΑ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΞΩ, ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΒΟΛΙΔΩΤΑ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΩ.
    ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι μόνο φράχτης αλλά να ξαναστρωθούν και τα ναρκοπέδια που "σήκωσε" ο ΓΑΠ και η παρεούλα του (βαλλιανάτος, ρεπούση προσκυνημένοι "στρατηγοί" και σια) όταν ακόμα ήταν ΥΠΕΞ (τρομάρα του και συμφορά μας) που είχε λυσσάξει για το θέμα. Το θυμάστε;;;; Αυτός ο κίναιδος και όλη η παρεούλα του, είναι οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας του κάθε Έλληνα και Ελληνίδας που δολοφόνησαν οι κανίβαλοι που εισέβαλλαν στην Ελλάδα με την ανοχή των γραικύλων που παριστάνουν τους "πολιτικούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΛΑΘΡΟ.ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑΖΙ[ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ].ΕΤΣΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΙ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ,ΑΠ'ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ.ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΧΘΕΣ.ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΟΥΝ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΗ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΗΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαζι μετουσ λαθρο να συλιφθουν και οι κουκουλοφοροι και να απελαθουν στην τουρκια εκει να δεισ φιλοξενια στισ φυλακεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.