Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ! ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ!

Ρ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΒΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΩΡΑΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ...

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΒΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΩΡΑΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΝΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΕΛΕΟΣ...

Νέα επιχείρηση-σκούπα ετοιμάζει η Αστυνομία μετά τις 7 το απόγευμα. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, οι αστυνομικοί από τις περισσότερες Υπηρεσίες έχουν πάρει εντολή να συλλαμβάνουν όποιους λαθρομετανάστες, χρήστες ναρκωτικών και εμπόρους ουσιών βρουν στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Η επιχείρηση αυτή τη φορά, όπως λένε οι πληροφορίες, εστιάζεται στον «καθαρισμό» της οδού Πατησίων και των γύρω στενών.

Για την ώρα πάντως, οι προσαχθέντες μεταφέρονται στο Αλλοδαπών ενώ οι επιτελείς της Αστυνομίας σε συνεργασία πάντα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εξετάζουν το πώς θα εφαρμόσουν το σχέδιο με τα στρατόπεδα μεταναστών, από τη στιγμή που οι περιφερειάρχες και οι δήμαρχοι αντιδρούν.
-----------------------------------------------


2 σχόλια

  1. Γιατί για γέλια; Εδώ μιλάμε για υπερπαραγωγή! Θα στείλει και το MEGA σκηνοθέτες για καλύτερη κάλυψη. Στο μεταξύ όλοι οι λαθραίοι θα κρυφτούν μέχρι τις εκλογές και μετά θα ξαναδράσουν.(αν και μεταξύ μας στο κέντρο δεν έχει αλλάξει τίποτα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να κρυφτουν.εχθες το απογευμα εξω απο τον ΟΤΕ πατησιων,ηταν 2 αστυνομικοι με 2 ωραια σκυλια με φιμοτρα.πλησιαζει τον εναν ενας υψηλος μαυρος μεταναστης και του λεει.εκεινος εκανε πως δεν ακουσε.χαιρετιουνται κιολας.τοσο πολυ φοβουνται οι λαθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.