Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ 30 ΕΥΡΩ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ...

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Κανάλι της Πρέβεζας. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία δύο δράστες αφού παραβίασαν την π...

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Κανάλι της Πρέβεζας. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην αστυνομία δύο δράστες αφού παραβίασαν την πόρτα σπιτιού μπήκαν μέσα και με την απειλή μαχαιριού απαίτησαν από τους ιδιοκτήτες χρήματα.

Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και αφού πήραν 30 !! ευρώ και ένα ρολόι τράπηκαν σε φυγή. Διεξάγονται αστυνομικές αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Παράλληλα...

Μεμονωμένα περιστατικά που σε καμία περίπτωση δε πρέπει να προκαλέσουν πανικό χαρακτήρισε τις διαρρήξεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Φιλιππιάδας, ο αστυνομικός διευθυντής Πρέβεζας κ. Ρίζος.

Σύμφωνα με τον κ. Ρίζο σημειώθηκαν δύο κλοπές σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, περιστατικά που προβληματίζουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προκαλούν πανικό.

Ο ίδιος τόνισε δε ότι έχουν αυξηθεί οι νυχτερινές περιπολίες και το ίδιο θα γίνει και το επόμενο διάστημα στο μέτρο πάντα του δυνατού, λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν από το μειωμένο προσωπικό στα αστυνομικά τμήματα.

Σε κάθε περίπτωση όλοι θα πρέπει να φροντίζουμε για την ασφάλεια του σπιτιού μας, είπε ο κ. Ρίζος και ανέφερε ότι η αστυνομική διεύθυνση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και δεν επαναπαύεται, αλλά επαγρυπνεί, με στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και επαρκούς αστυνόμευσης.
pamepreveza.gr
------------------------------  

1 σχόλιο

  1. Μαλ@κίες ! Όταν δεν προστατεύονται τα σύνορά μας, ξέρετε πώς λεγόμαστε. - Ξέφραγο αμπέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.