Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΜΠΛΕ ΜΑΝΤΡΙ... ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;

Η στάση των διαγραφέντων από την ΝΔ βουλευτών, στην ψηφοφορία για το PSI και τον εφαρμοστικό νόμο της δανειακής θα κρίνει την επιστροφή του...

Η στάση των διαγραφέντων από την ΝΔ βουλευτών, στην ψηφοφορία για το PSI και τον εφαρμοστικό νόμο της δανειακής θα κρίνει την επιστροφή τους ή όχι στο... μαντρί.
Ήδη 11 βουλευτές σκέφτονται σοβαρά να ψηφίσουν τον εφαρμοστικό νόμο του μνημονίου που καταψήφισαν και έτσι να πάρουν άφεση αμαρτιών.
Από τις μέχρι τώρα δημόσιες τοποθετήσεις τους αλλά και τις κατ ιδίαν συζητήσεις με εντεταλμένους του Α. Σαμαρά φαίνεται ότι επιλέγουν τον δρόμο της κομματικής... αρετής οι κ. Καρυπίδης, Λεονταριδης, Καρασμάνης, Βαγιωνάς, Γκιουλέκας, Δερμεντζόπουλος, Παπασιώζος και ενδεχομένως Βλάχος, Κεφαλογιάννης, Τσικαλάγιας και η κ. Βόζενμπεργκ.
Ας σημειωθεί ότι χθες ο Α. Σαμαράς έθεσε ευθέως και δημοσίως τους όρους και τις προϋποθέσεις επανένταξης από το βήμα της εκτελεστικής γραμματείας της ΝΔ λέγοντας ότι «για εκείνους τους συναδέλφους μας που εγκατέλειψαν το κόμμα, τις τελευταίες μέρες, θα χαρούμε να ξαναγυρίσουν κοντά μας, εφ' όσον βέβαια, έμπρακτα αποδείξουν, τις κρίσιμες επόμενες μέρες, ότι συστρατεύονται με την Παράταξη».
newsbeast.gr

3 σχόλια

  1. Το είχα πει από την πρώτη στιγμή και βγαίνω δικαιωμένος. Μόνη φιλοδοξία του Σαμαρά είναι η πρωθυπουργία και τίποτε άλλο. Όχι μόνον οι προσφάτως αποπεμφθέντος θα γυρίσουν, αλλά και η Μπακογιάννη. Ο Σαμαράς θέλει "πανστρατιά".

    Όπως ο Χριστός, λέει "ελάτε όλοι, καλοί, κακοί, κουτσοί, στραβοί, ΟΛΟΙ!". Αν ζούσε ο Βελουχιώτης, θα "τα έριχνε" και σ' αυτόν. Είναι ο φθηνότερος πολιτικάντης της σκηνής, σκέτος καραγκιόζης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mπηκαν τα γιδια στο μαντρι!
    Χρυση Αυγη! Αλλη Εναλλακτικη δεν υπαρχει! Οσοι Ελληνες εχουν ιχνος Πατριωτισμου μεσα τους πρεπει να την Ψηφισουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεχάσατε τη Μπακογιάννη και τον Καρατζαφέρη. Μέχρι τη διενέργεια των εκλογών (όταν μας επιτρέψουν οι φίλοι μας) θα έχουν μπει στο μαντρί. Καλύτερα, να καθαρίσει το τοπίο και να μην ακούγονται ανακρίβειες για πατριωτικά κόμματα(ΛΑΟΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.