Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 2013 ΚΑΙ 2014 ΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΑΠΟ... ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ Ο ΚΑΨΗΣ!

Νέα μέτρα για το 2013 και το 2014 ώστε να αντιμετωπιστούν τα ελλείμματα, προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής μιλώντας, στ...

Νέα μέτρα για το 2013 και το 2014 ώστε να αντιμετωπιστούν τα ελλείμματα, προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παντελής Καψής μιλώντας, στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.
«Προφανώς θα πάρουμε και άλλα μέτρα, όσο αντέχουμε, χωρείς να σπάσει η κοινωνία» τόνισε χαρακτηριστικά. Παράλληλα έκανε άνοιγμα για συναίνεση τονίζοντας ότι «το 80% των μέτρων θέλουμε να περάσει με τη συναίνεση όλων των κομμάτων».
Στο ερώτημα για το αν αποτελεί βιώσιμη λύση η συμφωνία τόνισε ότι για να βγει η απόφαση χρειάζεται να τηρηθούν οι δεσμεύσεις και να γίνουν τεράστιες αλλαγές και δομές σαν κοινωνία. «Θα πρέπει να αρχίσουμε να παράγουμε σαν χώρα για να το καταφέρουμε αυτό».

1 σχόλιο

  1. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Τί μας λες ρε κάφρε!!!! Αφού τα έχετε υπογράψει στο "μνημόσυνο" Νο 1. Ούτε συ το διάβασες;;;; Ουστ λαμόγια. Κλέφτες του κερατά!!!!!!!! Φερτε πίσω τα κλεμένα ρε ρεμάλια και θα δείτε για πότε θα ορθοποδήσει η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.