Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΟΙ ΚΥΝΗΓΟΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ! ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ "ΧΟΥΝΤΟΓΛΕΝΤΙ"...

ΤΟ ΛΕΝ ΟΙ ΠΕΤΡΟΠΕΡΔΙΚΕΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Τ΄ΑΗΔΟΝΙ... ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ! ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΣΑΛΕΜΕΝΟΣ Ο ΔΕΣΠ...

ΤΟ ΛΕΝ ΟΙ ΠΕΤΡΟΠΕΡΔΙΚΕΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Τ΄ΑΗΔΟΝΙ...



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ! ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΣΑΛΕΜΕΝΟΣ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ... ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!


22 σχόλια

  1. ερχεται η μερα........θεε μου!!!!!!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. geia sou re arxontaaaaaaaaaaaaaaaaa..................athanatos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΜΥΝΗΣΗ. Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χίλια καλά αλλά ένα μεγάλο λάθος από τον αείμνηστο Γ. Παπαδόπουλο. Δεν ξέκανε τους προδότες μονο τους άφησε και έκαναν "αντίσταση" από το Τορόντο και την Στοκχόλμη γεμίζοντας τον κόσμο μούλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ -ΕΠΕΙΓΟΝ !
    ΠΑΡΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΑΜΙΝΑ-ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ !
    ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΝΑΣ -ΕΝΑΣ !
    Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ....ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝΤΑΛΑΡΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΕΞΩ,ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΚΡΙΣΗΣ,ΑΛΛΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ,ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΟΥΣ ΛΑΟ,ΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ,ΩΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ,ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ.ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα που ανακοινώθηκε επίσημα πως δεν ήταν η Νταλάρα αλλά η Μπακογιάννη, καλό θα ήταν να μην πετάτε ονόματα επειδή έτσι νομίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ,ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ,ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ,ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!! ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εκτός από τις ψευδείς πληροφορίες για το Κιλκίς, με τις οποίες παραπληροφορείτε τους (συνήθως μικρούς και ανώριμους) αναγνώστες σας, προσπαθείτε συστηματικά να καλλιεργείστε μία πλασματική εικόνα εξιδανίκευσης της χούντας, για να μην πω όλων των δικτατοριών εν γένει, που είναι, και αυτή, εντελώς παραπλανητική. Δεν μου δίνετε ο χώρος και ο χρόνος που θα χρειαζόμουν, για να παραθέσω μερικά στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές των λόγων μου, πάντως η ανεύθυνη αυτή στάση σας μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει στο νεαρό αναγνωστικό κοινό σας. Δεν γνωρίζω τα κίνητρά σας, μου είναι εντούτοις δύσκολο να πιστέψω ότι δεν γνωρίζετε την αλήθεια για το τι ακριβώς ήταν η χούντα από κάθε πλευρά. Εκτός αν ήσασταν κι εσείς αγέννητοι, αλλά και πάλι δεν δικαιολογείται για ανθρώπους που διακονούν το λειτούργημα της δημοσιογραφίας.

    Το ποιόν και η ιστορία του Παπαδόπουλου είναι γνωστή. Ξέρουμε τι "Γιώργαρος" ήταν όταν υπηρετούσε στο ΝΑΤΟ στην Σμύρνη, τότε που οι Τούρκοι βίασαν τις γυναίκες Ελλήνων αξιωματικών (και την δική του), στα επεισόδια του 1955, και αντί να τραβήξει ένα πιστόλι σαν άντρας, έπαθε νευρικό κλονισμό και τον νοσήλευαν σε ψυχιατρεία. Ξέρουμε τι ρόλο έπαιξε στην προβοκάτσια του Έβρου επί γέρο-Παπανδρέου, τότε που έριχναν την ζάχαρη στα τεθωρακισμένα και τα φόρτωσαν στην πλάτη ... ενός λοχία. Ήταν ή όχι ανεύθυνο αυτό, να αχρηστεύει στον Έβρο τα Τ/Θ, ο 'Γιώργαρος'; Σε όλη του την ζωή υπήρξε ο κλασσικός τύπος του συνωμότη, οι δε δεκάρικοι που εκφωνούσε, με τις άφθονες ελληνικούρες, έχουν μείνει παροιμιώδεις, διότι ούτε ο ίδιος δεν καταλάβαινε τι ήθελε να πει.

    Θα ήθελα να έγραφα ακόμη πολλά, μπας και τα διαβάσει κανένα από τα παιδιά που μπαίνουν εδώ μέσα και κραυγάζουν, χωρίς να ξέρουν απολύτως τίποτε για την εποχή εκείνη, τα οποία όμως παιδιά, αντί εσείς να τους λέτε την αλήθεια, τα "στραβώνετε" με μία αναίσχυντη προπαγάνδα, που παρουσιάζει το στρατιωτικό καθεστώς της 21ης Απριλίου 1967 περίπου σαν ιδανικό, ενώ πώρο απείχε απ' αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εχετε λαλλησει τελειως ε ? Τωρα που ηταν ο αντρουλης της ντοριτσας χαλαστηκατε ? οχι οτι θα εξεπλητε ειτε η νταλαρα ειτε και η διαμαντω. Αλλα πολυ προσκοληση ρε παιδι μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΟΥΜΟΥΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ Τ/Θ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΤΛ ΛΕΣ ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ .ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΗ ΠΟΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΘΛΙΕ ΠΡΟΔΟΤΗ . Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Τ/Θ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ Τ/Θ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΠΙΔΑ ΟΠΟΥ ΑΡΧΗΓΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΟΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ . ΑΠΕΔΥΧΘΗ ΜΕ ΕΔΕ . ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΛΟΙΠΟΝ . ΕΠΡΕΠΕ ΡΕ ΝΑ ΠΑΜΕ 35 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΚΟΛΟΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 81 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΜΑΘΕΝΑΝ ΨΕΜΑΤΑ . Ο ΜΕΓΑΣ ΑΧΑΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ 0% ΧΡΕΟΣ ΡΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ , ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΕ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΝΑΠΤΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕ 0% ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΡΕ ΚΟΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ . ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΜΑ . ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ?ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΑΠΟΔΗΞΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ... ΣΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΥΠΕΞΕΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΡΕ. ΠΟΙΟΙ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΣΟ ΗΘΕΛΑΝ . ΦΑΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ .


    ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΞΣ ΑΧΑΙΟΣ

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΚΑΛΟΠ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 80% ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΤΛ?

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΟΠΟΥ ΠΗΓΕΝΕ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΑΝΙΑ . ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜ . ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΕΝΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ 50ΑΡΙΔΕΣ 40ΑΡΙΔΕΣ ΓΡΙΕΣ ΓΕΡΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΚΤΛ . ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΗ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ? Ε??????

    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΧΑΡΙΣΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΟΙ ΤΡΕΠΕΖΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΟΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967!ΖΗΤΩ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!ΕΣΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ,ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ''ΠΑΣΣΑΡΕΙ''ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ,ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ,ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1955,ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ,ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 1965,ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ(ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ).Η ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΠΙΔΑ(ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΑΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΛΑΟΠΛΑΝΟ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1981-1989,ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ,ΜΕ ΤΙΣ ''ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ'' ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ),ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ,ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.ΜΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕ,ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΔΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΑΝ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΗΣ,ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΚΕΣ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΤΕ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΚΗ,ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΥΣΤΕΡΙΚΟ ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ,ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ.Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΕΩΣ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1973,ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΜΕ ΔΥΟ ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ(ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΑΚΑΡΕΖΟΥ),ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΑΡΚΩΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ(ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 1974,ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗ,ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ''ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ'',ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,ΕΑΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ),ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ(ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ(ΛΟΓΟΙ ''ΔΕΚΑΡΑΣ'',ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ),ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 1999,ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΜΠΤΩΧΟΣ.ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑ,ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ,ΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΟΥ,ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΣΤΑΛΙΝ,ΧΟΤΖΑ,ΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΟ,ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΡΘΡΑ 99(ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ),ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ.ΚΑΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ,ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΑΝ ΜΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ''Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ''(ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΘΝΑΡΧΕΣ),ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ''ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ''ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ(ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Kαι αλήθεια να είναι αυτό που έγινε στο Κιλκίς τι έγινε??Παρεξηγήθηκαν τίποτα λούγκρες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εσυ που γράφεις ενα κατεβατό ανοησίες,πες μας κι άλλες βλακίες,να γελάμε γιατί ειναι δύσκολη εποχή και χρειαζόμαστε γελοτοποιούς να περνάμε καλα.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΑΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΣΕΝΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ 29/2/12 3:55 μμ
    έχεις κάποια τεκμειρίωση για αυτά που λες ή απλώς αρλουμπολογείς για να το παίξεις γνώστης από "μέσα" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 29/2/12 3:55 μμ

    δεν ξέρω αν το καθεστώς Παπαδόπουλου ήταν ιδανικό ή όχι , όπως λες, αλλά η δημκρατία σου μάς κατέστρεψε και μάς μετέτρεψε σε υπόδουλους για πολλές δεκαετίες.Επίσης, μιας και φαίνεσαι μορφωμένο προσώπατο, θα γνωρίζεις ότι το 1974 το δημόσιο χρέος της Ελλάδος ήταν 25% του ΑΕΠ παρότι είχε μεσολαβήσει η τεράστια πετρελαική κτίση του 1973.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ακου φιλε που γραφεις τις 29-2 ολο το κατεβατο εναντιον της χρυσης επταετιας,Κατ αρχην αν εσυ εισαι μεγαλος στην ηλικια και εγω ειμαι 65 χρονων.Να λες την αληθεια Το κρατος τοτε δεν εκλεβε,πηρε βραβειο οικονομιας,υπαεχουν επισημα στοιχεια δημοσιευμενα στον 00ΣΑ.Δεν υπηρχαν λαμογια και κοματοσκυλα.Σε ολους τους αγροτες χωρις να ξεχωριζουν δεξιους η αριστερους χαριστικαν απο 1ΟΟ.οοο δρχ.Σημερα πανω απο 10.000 ευρω.Υπηρχε ταξη και ασφαλεια.Ακουγοταν με καμαρι το ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,γιατι τοτε η Ελλαδα ανηκε στους Ελληνες.Αυτα που γραφεις ειναι ψεματα.Αν θεωρεις οτι εισαι μορφωμενος μαλλον παραμορφωμενος εισαι.Δες οτι οι γονεις μας και οι παποθδες μας και καλα παιδια εκαναν και πολεμησαν για να ζουμε εμεις ελευθεροι.Σ αυτην την κατηγορια ανηκαν οιΕΛΛΗΝΕΣ Αξιωματικοι της 21 Απριλιου.Συνελθε φιλε και μην βλαπτεις την Πατριδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ 65 ΕΤΩΝ,ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτοσ ο ελληνας με μικρο εψιλον που ειναι εναντιον, και οχι μονο αυτος ειναι απλα: δε θελει να τον διαταζουν, θελει να κανει οτι του καπνισει αυτουνου, οτι θεωρει αυτος σωστος. Δε θελει να υποταχθει σε τιποτα γιατι η μυταρα του ειναι ποιο ψηλη κι απ το μποι του. Θεωρει οτι η ελευθερια ειναι τυχαια, κι οτι κατα λαθος κερδιζεται, γιατι ποτε δεν του μπηκε η τσιβαρα στο πατο να δει πως ειναι να πρεπει να αντιμετωπισεις πολεμο με εχθρο που ειναι χειροτερος κι απ το διαολο. Αυτοι ειναι οι κομμουνιστες και οι πασοκοι και οι κεντρωοι η και γω δε ξερω τι αλλο σκατα ειναι. Μαγκες χωρις δυσκολια. Χωρις να ματωσει η μυτουλα τους θελουν να τρωνε. Γουσταρουν τη μαλακια και τη βολεψη. Το αραλικι. Την ανετη φαση. Νιωθουν τους εαυτους τους ηρωες μονο και μονο γιατι αναπνεουν η που ζουν. Δεν θελουν να φανε φαπα γιατι νομιζουν οτι ειναι κακο. ΛΑΘΟΣ ΜΑΛΑΚΕΣ. Δεν ειναι κακο να φας φαπα αν στη δωσει ο σωστος, η ακομα και ο λαθος. Που στο κατω κατω ο Χριστος μας το ειπε. Γυρνα και την αλλη πλευρα. Νομιζετε δεν ηξερε τι ελεγε η τι ενωει μ αυτο που λεει; Αλλα δε πιστευετε πουθενα. Δεν αφηνετε την οργη του Θεου να υπαρξει πουθενα γιατι ουτε και σ αυτη πιστευετε. Οπως ονομασαν τη Θεομηνια κατρινα και τσουναμι και αλλα γελοια ονοματα οι εβρεοι τα σκυλια, ετσι κι εσεις σαν αθεο, σπορος σε πετρα και εμμο, ακολουθειτε, και παμε για υπνο και το πρωι για καφεδακι, χωρις να θελετε να φατε λιγο τσιβι, κατι να σας αλλαξει τη πορεια. Χαλαρα λοιπον. Ξαπλα. Μην ακουσουμε κατι να ερθει να μας ζορισει κατ ευθειαν τη μαμα μας τηλεφωνο η να βγουμε και να παρακινησουμε στους δρομουσ σα τις κοτες. Ρε. Αυτος ο δρομος. Ανασα να ειχε θα ελεγε ΕΛΕΟΣ. Αφηστε τις μακακιες καποτε και καθηστε λιιιιγο φρονιμα βρε τσαλαπετεινοι. Καθηστε ΜΙΑ ΦΟΡΑ στ αυγα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. pio poli fovontai tous kinigous kai oxi ton Papadopoulo,giati aytoi exoun kai ntoufekia kai an katevoun katw tha tous paroun sto kinigi olous!!!! ore giorgi papadopoule telika kratas ta klidia kai as exeis pethanei...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.