Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ! ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΣΑΛΕΜΕΝΟΣ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ... ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

"ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ... ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ... Ω ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ... ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΓΕΡΑ..." ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ Α...




"ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ... ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ... Ω ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ... ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΓΕΡΑ..." ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ!

Κάθε χρόνο, παραμονή της Καθαράς Δευτέρας, οι κυνηγοί του νομού Κιλκίς κόβουν τη βασιλόπιτά τους σε ένα πανέμορφο μέρος, στο καταφύγιό τους στη Μαυροπλαγιά.

Εκεί λοιπόν περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη τον Δεσπότη Εμανουήλ που πήγε να ευλογήσει τους παρευρισκόμενους.

  Οι διακόσιοι και πλέον κυνηγοί, είχαν σηκώσει τη σημαία με το πουλί του Γεωργίου Παπαδόπουλου και από τα ηχεία στη διαπασών έπαιζε το 'ωρέ Γιώργο Παπαδόπουλε' και άλλα άσματα της εποχής! Ο Δεσπότης μετά το πρώτο σόκ που υπέστη, απαίτησε να κατέβει η σημαία και να σταματήσουν τα χουντοτράγουδα για να ξεκινήσει την τελετή! Κάτι όμως ΠΟΥ ΔΕΝ έγινε και ο Δεσπότης αναγκάστηκε με το πουλί να κυματίζει να ευλογήσει την βασιλόπιτα. Μέχρι που έφυγε ο Δεσπότης, γιατί το χουντικό ξεφάντωμα συνεχίστηκε μέχρι αργά το απόγευμα! Παρόν στα γεγονότα ήταν περιφερειακοί και δημοτικού σύμβουλοι του Κιλκίς! Κάθε χρόνο οι βουλευτές του νομού έδιναν το παρόν τους ...εκτός από εφέτος, όπου δεν εμφανίστηκε ΚΑΝΕΙΣ! taxalia.blogspot.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΟΙ ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ! ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ "ΧΟΥΝΤΟΓΛΕΝΤΙ"...

21 σχόλια

  1. A ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ!ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!" ΘΑ Σ' ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΣΒΥΣΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΕΒΕΝΤΙΑ"
    45 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑΙ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΑΪΖΕ?)
    ΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΕΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΡΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΦΟΥΣΤΑ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΤΟΝ ΔΕΣΠΟΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΟΥΝΤΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mpraBo sto kilkis fainete oti shkwnei prwto thn Shmaia ths Epanastashs....
    G Amelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απαραδεκτος ο παπας που ευλογησε κατοπιν εορτης, απαραδεκτος! κατι μου λεγει παντως οτι αυτο το γλεντι δεν θαν το τελευταιο του ειδους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΡΙΛΗΣ



    Α ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΦΤΙΑΧΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλα το δημοσίευμα αποτελεί προπαγάνδα σε βάρος του Κ.Σ. Συλλόγου Κιλκίς, το έργο του οποίου είναι αδιαμβισβήτητα αξιέπαινο.Ήμουν προσκεκλημένος και παρευρέθηκα στην κοπή της πίτας του εν λόγω συλλόγου αλλά σε καμία περίπτωση δεν συνέβησαν τα περιγραφόμενα.Ένα μεμονωμένο άτομο όντως κρατούσε στα χέρια του την σημαία της 21ης Απριλίου αλλά τα μέλη του συλλόγου τον απομάκρυναν και δεν τον επέτρεψαν να προβεί σε καμία ενέργεια.
    Είναι ντροπή να διαστρεβλώνονται τα γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ta anwterw apoteloyn pseydeis eidiseis.imoyn parwn kai den sinevisan ayta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παντού να ανεμίζει αυτή η σημαία ! Επιτέλους ήλθε η δικαίωση των ηρώων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Angelosrigas

    Ακριβώς το ίδιο λένε και οι δικές μου πληροφορίες.

    "ΣΤΟΧΕ", η παραπληροφόρηση, ηθελημένη ή μη, πάει σύννεφο. Σού το έχω ξαναγράψει και, αντί να "μετριάσεις" το σχόλιο, καλύτερα δώσε μία εξήγηση, διότι η αξιοπιστία σου δεν σώζεται με "μετριασμούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. etsi brabo!!! i simaia anevike... tora k me tin kathodo tis xrisis aygis.. i meres toy 1967... ksanaerxonte!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967.ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ!-ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ,ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ 4ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΓΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H EPANASTASI ARXISE 21 4 12 POLEMAME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελληνοψυχοι κι εγω μαζι σας.Ειμαι 65 χρονων και αναπολω την χρυση αθτη εποχη.Υπηρχε τιμιοτης απο τους κυβερνωντες σρατιωτικους.Καθε κατεργαρης στον παγκο του,ξεπεινασε ο κοσμακης και δεν υπηρχαν ληστειες και κλοπες.Ακουγαμε τον Εθνικο μας υμνο και ανατριχιαζαμε απο συγκινηση και περηφανεια.Μιλαγαμε για Ελλαδα καιΧριστο.Για μενα ηταν μια μορφη σωστης Δημοκρατιας.Κανεις δεν σε πειραζε αν δεν παρανομουσες.Οσο για τους κομμουνιστες αν υμνουσαν τον Σταλιν,θα ειχα συνεπειες.Μα φυσικα γιατι το καθεστως του σκοτωσε εκατομυρια Ρωσους.Ηεπανασταση χαρισε αγροτικα χρεη σε ολους χωρις καμια εξαιρεση.Αιωνια η μνημη σε οσους εχουν πεθανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους.και εγω παιδι της επαναστασεως ειμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παιδια,
    Θα ηθελα να πω Χρονια Πολλα Σε Ολους Τους Ελληνες και επειδη διαβαζω για ΧΟΥΝΤΕΣ θελω να κατανοησετε οτι
    Χ Ο Υ Ν Τ Α εχουμε απο το 1981 και μετα,πριν το '81 ειχαμε Μεταπολιτευση και την 21 Απριλιου 1967 ειχαμε Επανασταση.
    Η δημοκρατια καταλυθηκε το 1981,τοσο απλα.
    Κλεινοντας να αναφωνησω 'Θανατος στους προδοτες' και 'απελαση σε ολους τους μεταναστες ΤΩΡΑ'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΗ.... Η ΣΗΜΑΙΑ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΝΕΜΙΣΕ ΘΑ ΗΤΟ ΙΔΑΝΙΚΩΝ ΕΓΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝΕΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014΄ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΓΕΙΤΩΝΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ Η ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.