Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΠΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!

Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημ...

Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημόσιο μαιευτήριο ή κάποιο Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής των Πατρών (οι μετανάστες συνηθίζουν και πηγαίνουν σε Κέντρα Υγείας ακόμα και σε Αγροτικά Ιατρεία και δέχονται να ξεγεννήσουν τις γυναίκες τους ακόμα και γιατροί άσχετων ειδικοτήτων π.χ. οφθαλμίατροι! αρκεί να θεωρηθεί έκτακτο περιστατικό για να μην πληρώσουν τίποτα απολύτως).....

Μόλις έβαλαν τη γυναίκα του στον θάλαμο για να γεννήσει, πρόσεξε ο μουσουλμάνος την εικόνα της Παναγίας στον τοίχο και αμέσως είπε στον υπεύθυνο γιατρό:

- Αυτό το κάδρο (εννοούσε το εικόνισμα) κατέβασέ το αμέσως από κει. Δεν θέλω μόλις γεννηθεί το παιδί μου να δει αυτό το πράμα!


Έγινε μια σχετική φασαρία, η γυναίκα αγχώθηκε και για να μην χειροτερέψουν τα πράγματα, οι υπεύθυνοι δέχθηκαν να κατεβάσουν την εικόνα της Παναγίας (κακώς) με σκοπό να την ανεβάσουν αμέσως μετά.

Ο μουσουλμάνος έμεινε να περιμένει στην αίθουσα αναμονής πότε θα τελειώσει ο τοκετός.

Μετά από ώρες βγήκε ο γιατρός και του ανακοίνωσε:
- Η γυναίκα σου γέννησε φυσιολογικά. Εκείνη είναι καλά.
Το παιδί σου όμως γεννήθηκε τυφλό!

Όχι μόνο εικόνα της Παναγίας δεν θα δει, αλλά ούτε και τίποτα άλλο στον κόσμο!


agioritikovima.gr

25 σχόλια

  1. ανεκδοτο ειναι ρε??? ή η καταρα του κ****λη αλλαχ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ερχονται στην πατριδα μας ακαλεστοι και ζητανε την ιατρικη περιθαλψη τζαμπα χωρις να εχουν πληρωσει φορους ή να εχουν κολλησει ενσημα αφου δουλευουν μαυρα και απαιτουν κιολας να κατεβασουμε και αγιες εικονες για να μην στενοχωρηθουν αυτοι και ο Αλλαχ τους.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεβρωμισει ο τοπος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα παραμύθια τα πιστεύανε πριν από 60 χρόνια περίπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ μεγαλη συμπτωση για να ειναι αληθινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άθλιος φανατισμός!! Όχι μόνο από τον αλλοδαπό αλλά και από αυτόν που έγραψε το άρθρο, με εμφανή αρέσκεια στην "τιμωρία"!!
    Ποιος Θεός, ρε, τυφλώνει ένα παιδί για να "δώσει ένα μάθημα"!? Ξεκολλάτε τα μυαλά σας από τα σκατά του φανατισμού, το ποια θρησκεία ακολουθείτε είναι καθαρά γεωγραφικό θέμα!! Αν γεννηθήκατε εδώ θα είσαστε μάλλον χριστιανοί. Αν γεννηθήκατε στη Ρώμη, μάλλον καθολικοί. Στη Τουρκία, μουσουλμάνοι. Στην Κίνα, βουδιστές.
    Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα να πιστεύεις σε κάποια ανώτερη δύναμη, από το να διαχωρίζεις ανθρώπους και να επιδίδεσαι σε κουτούς "διαγωνισμούς" για το ποια θρησκεία είναι η πραγματική και ποια όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ" ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΡΙΝ 60 ΧΡΟΝΙΑ...
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ , ΚΑΤΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΑ, ΕΞΥΠΝΟΠΟΥΛΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΟΣ...
    ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΛΛΑΣ, ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ..
    ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καποιος φιλος ποιο πανω εγραψε οτι χρειαζεται η χρυση αυγη για να ξεβρωμισει η χωρα...

    Διαφωνω...πιστευω οτι η KU KLUX KLAN χρειαζεται για ξεβρωμισει η χωρα...κανοντας ειτε εννομες ειτε παρανομες πραξεις...

    Το θρασσος των αραπηδων πρεπει να ξεριζωθει μια για παντα!!!

    Οι μεταναστες δεν φευγουν απο την χωρα...ΕΙΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ...ΔΥΣΤΗΧΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και να επιβαιβαιωθεί το δημοσίευμα, κάποιοι θα πουν απλή σύμπτωση! Υπάρχουν ακόμα και σήμερα δεκάδες θαύματα, αλλά υπάρχουν ανάλογα και δεκάδες "τυφλοί" να τα δουν!
    Ο Θεός να μας ελεήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υ.Γ.1 ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΛΕΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    1) Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΣΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.
    2) Η ΜΟΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ.

    Υ.Γ.2 Ο ΘΕΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΗ,ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΓΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ.. ΣΕ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ,ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ... ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ...ΚΑΙ ΜΕΝΑ... ΚΑΙ ΤΟΤΕ....

    Υ.Γ.3 ΕΛΛΑΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ... ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ,ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΥΝΩΝΥΜΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.. ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ...ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ..ΤΟΝ Α ΚΑΙ ΤΟΝ Ω!

    Υ.Γ.4 ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΣ...ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο "ΚΥΡΙΟΣ" ΑΥΤΟΣ...ΠΗΓΑΙΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ...

    ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ IC.XC.NI.KA
    ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ..


    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δλδ όσοι δεν είμαστε χριστιανοί πλέον δεν μπορούμε να είμαστε πατριώτες? Υπάρχουν άθεοι, πολυθειστές ακόμη και έλληνες μουσουλμάνοι που αγαπάνε αυτον τον τόπο. Οι υπερβολές δεν οδηγούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι να ξεβρωμίση ο τόπος από αλλόφυλους, και στα συμφέροντα προσκυνημένους ραγιάδες. Άμα το δικό μας κήνιμα δεν λύση τις διαφορές του και το πρωτοκάνουν οι αριστεροί προδότες, πολλύ φοβάμε ότι όντως θα ξαναδούμε κρεμάλες και κονσερβοκούτια κάποια στιγμή.!

    Jack

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Epanalambanw ,STIN SOUHDIA APOGOREBETE TO TZAMPA SXOLEIO STA LA8RAIA METANASTOPOULA,KAI H TZAMPA IATROFARMAKEUTIKH PERI8ALPSH STOUS LA8ROMETANASTES,(H SOUHDIA KAI H AUSTRIA EINE OI 2 XWRES POU EPEIMENOUN SE AUTHN TIN APAGOREUSH,PARA THN KRITIKH APO TA HNWMENA E8NH,THN EPITROPH GIA TA DIKAIOMMATA TWN PROSFYGWN KAI ALA TETIA KAFENEIA....)
    ISTORIKH EXEI MEINEI H FRASH SOUHDHS MAIAS,POU ARNH8HKE NA KSEGENHSH LA8ROMETANASTRIA EIPE H MAIA...----EDW GENANE OSOI PLHRWNOUN FOROUS!!!!
    H MAIA AUTH SYNEXIZEI NA DOULEBEI STO NOSOKOMEIO,GIATI EDW EXOUME DHMOKRATIA KAI OI AN8RWPOI LENE KA8ARA THN APOPSH TOUS...
    G AMelethtos (Byzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ Ανώνυμε που μιλάς για "φανατισμό":
    Το "μάθημα" δεν το παίρνει το αθώο παιδί,αλλά δια του πόνου ο ασεβής γονέας (αν το παίρνει δηλαδή)μπας και συνέλθει, αλλά και για παραδειγματισμό των υπολοίπων.Και επειδή μάλλον δεν εχεις ιδέα τί σημαίνει φανατισμός,κάνε μιά βόλτα προς Σαουδική Αραβία ή Ιράν μεριά και ίσως καταλάβεις...μη μιλάς πάντως για θέματα που δε γνωρίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 29/2/12 3:35 πμ Απάντηση

    Φίλε μου, λες ξεπερασμένα επιχειρήματα των δήθεων "άθεων" (διότι αν μπορείς να μου εξηγήσεις τη λέξη άθεος το περιμένω).
    Καμιά σχέση δεν έχει η εθνική καταγωγή κάποιου με την θρησκεία του. Κανείς δεν σε εμποδίζει να ερευνήσεις και να επιλέξεις την όποια θρησκεία θέλεις εσύ. Μην ξεχνάς ότι στο διαχωρισμό αυτόν που έκανες, συις χώρες αυτές υπάρχουν και άλλες θρησκείς και δόγματα και δεν έιναι αμιγείς. Ο Χριστός είπε το Ευαγγέλιο να φτάσει στα αυτιά όλων και όσοι θέλουν ακολουθούν-πιστεύουν. Σου δίνει την απόλυτα ελεύθερη επιλογή, όχι σαν το ισλάμ που σε αναγκάζει, αλλιώς θάνατος.
    Αυτά ισχύουν και για πολλούς άλλους πιο πάνω.
    Υ.Γ. Θρησκείες και δόγματα υπα΄ρχουν πολλά, όμως πίστη αληθινή και βιωματική είναι μία, η Ορθοδοξία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ.

    ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ.
    ΑΠΕΙΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα νεογέννητα δεν βλέπουν καλά και ο γιατρός δεν μπορεί πιστεύω να το διαπιστώσει από τη γέννηση του παιδιού. Εκτός αν γεννήθηκε με κάποια δισπλασία των ματιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος,αν και συμφωνώ και για την κού κλουξ κλάν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τελικά κρίμα που για να είσαι Εθνικόφρων,Πατριώτης,Εθνικιστής,συνεπάγεται ότι θα είσαι και λίγο κολλημένος,"τυφλός",οπισθοδρομικός στην καλύτερη και δεν χρειάζεται να γεννηθείς τυφλός σαν το παιδάκι για να γράφεις τέτοιες ανοησίες,αρκεί να έχεις γεννηθεί ανόητος.

    Πήγαινε στο Ιράν λέει ο αγαπητός ανώνυμος,φίλε μου αν κυβερνούσαν μυαλά σαν τα δικά σας σίγουρα θα ήμασταν σαν το Ιράν,φανταστείτε να σας δίναν το ελεύθερο τι θα κάνατε..

    Όποιος αγαπάει την Ελλάδα και πεθαίνει γι' αυτήν, δεν είναι απαραίτητο να είναι και Χριστιανός,σε καμία περίπτωση ο Χριστός δεν θα τιμωρούσε κανένα παιδάκι για κανένα ανόητο μπαμπά,μάλλον θα το έκανε καλά.

    Όσο σκέφτομαι αυτά που γράψατε τόσο απελπίζομαι για τον κόσμο μας,μακάρι να υπάρχουν ανένταχτοι αγνοί πατριώτες που πεθαίνουν για την Ελλάδα και δεν είναι τόσο στενόμυαλοι να γράφουν και να συμφωνούν με τέτοιες ανοησίες.

    Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΑ ΜΑΛΓΑΡΑ

    ΥΓ:Ελπίζω με τις αλλαγές να πέρασα την αντικειμενική λογοκρισία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το Ισλαμ αποδέχεται την Παναγία, τον Χριστό και όχι μόνο. Πολλοί μουσουλμάνοι επισκέπτονται και προσκυνούν σε χριστιανικές εκκλησίες και μάλιστα σε μουσουλμανικές χώρες όπως η Μαλαισία !! Άλλωστε όπως ο Χριστιανισμός είναι συνέχεια του Ιουδαισμού οπότε πιστέυει στα του Μωυσή κλπ έτσι και το Ισλάμ είναι συνέχεια και του Ιουδαισμού και του Χριστιανισμού...

    Άρα πολύ αμφιβάλλω για όσα γράφτηκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ''ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ'',ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ....ΕΛΛΑΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΔΕΝΤΕΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κοιτάτε το δέντρο και δεν βλέπετε το δάσος,δεν χρειάζεται να αναλύσουμε αν είναι αληθινό το γεγονός,ούτε αν Ελλάδα και Ορθοδοξία είναι έννοιες ταυτόσημες,γιατί κανένας δεν κατακρίνει την "χαρά" του αρθρογράφου, (και δεν θα ξαναδεί τίποτα...) είναι δυνατόν ένας Χριστιανός να μην κατακρίνει τέτοια περιστατικά,αγάπη δίδαξε ο Χριστός,δεν κρατούσε κάνα χατζάρι,ούτε τύφλωνε παιδάκια και αυτούς που δεν τον ακολουθούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απάντηση στον: Π.Α.Ο.Κ. ΑΡΑ ΜΑΛΓΑΡΑ

    Ο Χριστός ποτέ δεν τιμωρεί κανέναν άνθρωπο και για τίποτα. Ο Χρστός είναι αγάπη, αλλά θέλει και από εμάς πίστη. Δεν την απαιτεί, αλλά την επιθυμεί, έχει τεράστια διαφορά. Ωστόσο, όμως ο Θεός ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ κάποιες ασθένειες στους ανθρώπους για τους δικούς του λόγους (άγνωστες οι βουλές του Κυρίου). Κυρίως τις επιτρέπει για να μετανοήσουμε για κάποια αμαρτήματά μας και να δούμε τη μία και πραγματική αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε Να ειστε Ελληνες η μαλλον ΕΛΛΗΝΕΣ μην ειστε φανατησμενοι νεορωμιοι τουλαχιστον ας ειστε γνησιοι Ρωμιοι οχι φανατισμος !!!!ελεος δεν ειμαστε σαν αυτους......!!Εννοιεται να υπερασπιζομαστε τις παραδοσεις κ τα πιστευω μας αλλα οχι κ τετοια προπαγανδα ο Θεος των Ελληνων δεν ηταν ουτε ειναι τιμωρος!!!!κ οχι δεν ειμαστε κανενας περιουσιος λαος που ο καλος δικος μας θεος τιμωρει τους απιστους ελεος!!!!!Οι Ελληνες ηταν παντα ευγενης Λαος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα είπες όλα +1

    Όσο για σένα φίλε ότι και να σου πω δεν θα συμφωνήσουμε,πολύ απλό,παιδικό ή σατανικό αυτό με το Θεό και τις τιμωρίες,τον Χριστό καλύτερα να μην τον μπλέκουμε σε τέτοιες υποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O Θεος να με συγχωρεσει αλλα δεν το πιστευω.Εκτιμω τον σΣΤΟΧΟ αλλα διατηρω τις επιφυλαξεις μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.